Mire jó egy széf lakatos?

Széf lakatos

Hogyan tud segíteni a széf lakatos?

Bármilyen értéket is tartasz az otthonodban, az egy páncélszekrényben biztos, hogy a legnagyobb biztonságban van. Egészen addig remekül működik ez az együttműködés a különböző széfekkel, amíg a szerkezet valami miatt meg nem hibásodik. Azonban ilyen szituációban sem kell kétségbe esned, egy széf lakatos segíthet abban, hogy újra hozzájuthass az értékeidhez és továbbra is biztonságban tudhasd azokat!

Mikor van szükség széf lakatos segítségére?

Számos olyan eset előfordulhat, amikor szükség van egy széflakatos munkájára. Ilyen szituáció lehet az, ha a páncélszekrény kulcsa elveszett vagy elfelejtetted a megadott kombinációt, és az ajtó nem nyílik. Szintén igaz ez akkor is, ha azt tapasztalod, hogy illetéktelen próbált meg hozzáférni a széf tartalmához, a zárat pedig megrongálta. Ezen kívül minden olyan más helyzetben is érdemes széf lakatos segítségét kérni, ha valami miatt nem nyílik értékeid őrzőjének ajtaja vagy éppenséggel nem tudod bezárni azt. 

Ám ha épp minden rendben, akkor is hasznos lehet a szakember segítsége, hiszen 1-2 évente érdemes megnézetni a széfet, hogy továbbra is normálisan működjön!

Ne aggódj, egy profi széflakatos mindig tudja igazolni magát!

Mikor megérkezik a szakember az otthonodba vagy az irodádba, mindenekelőtt igazolja magát, ezt követően pedig a jogosultságodat is ellenőrzi, hogy teljes biztonságban kezdődhessen meg a munka. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy értékeid esetleg illetéktelen kezekbe kerülnek. 

Mi történik majd a helyszínen?

A kiérkező kollégánk felméri a helyzetet és elmondja, miként lehet megoldani a felmerült problémát. Elképzelhető, hogy mechanikai zárnyitásra lesz szükség de az is lehet, hogy zárcsere lesz a megoldás, vagy egyszerűen csak egy hibás alkatrész okozza a gondot, amelyet néhány mozdulattal ki is tud cserélni. 

Abban biztos lehetsz, hogy minden esetben megfelelő, speciális szerszámokkal érkezünk a helyszínre. Ehhez érdemes már a telefonban tisztázni, pontosan milyen típusú széfről van szó, és mit tapasztalsz, így már rögtön tudjuk majd a helyszínen, mihez kell nyúlnunk, no és persze biztos, hogy a megfelelő szerszámok lesznek a táskánkban. 

A nyitás után jó eséllyel szükség lesz a zár cseréjére is annak érdekében, hogy legközelebb már ne fordulhasson elő ugyanaz a probléma.

Természetesen a munkánkat teljes diszkréció mellett végezzük olyan finom mozdulatokkal, hogy egy karcolást se ejtsünk a berendezésen.

Ne próbáld meg egyedül megoldani!

Egy széf meghibásodásának számos különböző oka lehet, éppen ezért nem ajánlott hozzányúlnod a szerkezethez, ugyanis laikusként több kárt okozhatsz, mint hasznot. Szóval a legjobb amit tehetsz egy széf meghibásodása esetén az, hogy széf lakatost hívsz a helyszínre. Így ugyanis gyorsan, sérülés nélkül, teljes diszkréció mellett oldjuk meg a problémát függetlenül attól, hogy munkahelyi széfről vagy otthoni értékőrzésről van szó. 

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy érdemes időről-időre akkor is kihívni egy széflakatost, ha nincs semmi probléma. A rendszeres ellenőrzések megkímélhetnek a váratlan meglepetésektől, és minimálisra csökkented az esélyét annak, hogy a legrosszabb pillanatban ne nyíljon ki a széf. 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95