Lemezszekrény nyitás biztonságosan és egyszerűen

Biztonságos a lemezszekrény? Naná. Néha annyira, hogy még te sem férsz hozzá az irataidhoz. Bizony, a legjobbakkal is előfordul, hogy elromlik a lemezszekrény zárja eltörik, vagy elveszik a kulcs… ilyen esetben jól jön, ha elolvasod ezt a cikket, ami segít a lemezszekrény nyitásában!

Ha az értékeid és irataid biztonságát egy lemezszekrényre bízod az irodában vagy az otthonodban, akkor gratulálunk, jól döntöttél!

Azonban ilyen befektetés esetében teljesen jogosan merül fel benned a kérdés, hogy mi történik akkor, ha esetleg meghibásodik a szerkezet, és nem tudsz hozzáférni az iratokhoz vagy fontos tárgyakhoz? 

A lemezszekrény nyitás egy megfelelő szakember számára nem jelent gondot, így emiatt nem kell aggódnod. Lássuk, mit érdemes tudnod, ha befektetés előtt állsz és mit kell tenned akkor, ha meglévő tárolód hibásodott meg!

Milyen esetekben jó választás egy lemezszekrény?

Amennyiben még csak dilemmázol egy lemezszekrény beszerzésén, és szeretnél tisztán látni ebben a kérdésben, akkor jó ha tudod, hogy mindenfajta adattárolás esetén ideális egy ilyen szerkezet beszerzése.

Ugyanis az adatok védelméről ma már a GDPR, vagyis az európai adatvédelmi törvény rendelkezik, amelynek kritériumai igen szigorúak.

Ha szeretnél ennek megfelelni, akkor a lemezszekrény mindenképpen jobb és olcsóbb választás bármilyen széfnél.

Így egy pillanatra sem kell aggódnod akkor sem, ha éppen ellenőrzést kapsz. A karbantartása miatt sem kell törnöd a fejed, ugyanis egy esetleges meghibásodás esetén is létezik egyszerű megoldás. 

Hogy zajlik a lemezszekrény nyitása?

Ha megtörténik a baj, a lehető legrosszabb pillanatban hibásodik meg a szekrény, és nem férsz hozzá az itt tárolt fontos iratokhoz, akkor bizony minél előbb szükséged lesz egy szakemberre. 

Ne keresgess a neten, tárcsázz egyből minket és garantáljuk, hogy tapasztalt, szakértő kollégát küldünk a helyszínre, méghozzá a lehető leghamarabb. 

Miután kölcsönösen igazoltátok magatokat, felméri a helyzetet és feltárja a probléma forrását is. Ekkor már te is tudhatod, hogy mi áll a háttérben és mire lesz szükség a megoldáshoz. Egy lemezszekrény esetén ugyanis lehet, a zárcsere lesz a megoldás, de az is lehet, hogy mechanikai nyitás lesz a legjobb orvosság a tároló számára, ugyanakkor egy hibás alkatrész is lehet a ludas, amit egyszerűen ki lehet cserélni.

Mennyibe kerül a lemezszekrény nyitás?

Az, hogy pontosan mennyibe fog kerülni ez az eljárás, azt csak az emailben küldött kép alapján tudjuk megmondani, mikor látjuk milyen típussal, és problémával állunk szemben. Áraink: 15. 000 Ft+ Áfa ártól indulnak.

Elkerülhetőek a hasonló meghibásodások?

Alapvetően nem, ugyanis bárkivel előfordulnak, hogy megtörténnek ilyen „balesetek”. Viszont ha időről-időre szakembert hívsz a helyszínre egy alap karbantartásra, akkor szinte nullára csökkentheted az esélyét annak, hogy a legrosszabb pillanatban érjen hasonló meglepetés. Ha mégis megtörténne a baj, ne próbáld meg házi módszerekkel kinyitni, hívj azonnal minket: minél előbb tárcsázol, annál hamarabb érünk majd a helyszínre és oldjuk meg a felmerült problémát. 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95