Elromlott a széf és nem férsz hozzá az értékeidhez?
Vagy épp ellenkezőleg – lehetetlen bezárni?

A széfszervíz villámgyorsan megoldja a problémát!

Széfszervíz

Tudtad?

A széfek esetében a kemény külső érzékeny belsőt takar, ami időnként gondozásra szorul. Elengedhetetlen a rendszeres karbantartás – és időnként a javítás!

Ebben segítünk mi: profi széfszakértők vagyunk, bármely trezor lelkivilágát kezelésbe vesszük!

Ahány ház, annyi széf…

Létezik kulcsos zárrendszerű, elektromos számkombinációs, kicsi, nagy, tűzálló, vagy éppen vízálló. Természetesen ezek funkciójukat tekintve mind máshogyan működnek.

Az eltérő működés természetesen más típusú szervízelést is igényel, és itt jövünk mi a képbe!

Széfszakértőként minden típus javításában vagy karbantartásában tudunk segíteni.

Miért van szükség széfszakértőre?

A széfek alapvetően kifogástalanul működhetnek hosszú éveken keresztül, feltéve, ha gondoskodsz a rendszeres karbantartásról. Ám még gondos ápolás mellett is előfordulhat, hogy valami elromlik, és egyszer csak nem nyílik, vagy éppen nem zárul a széf. 

Ezt okozhatja akár a gyakori használat is, ami miatt megkopnak az alkatrészek, vagy történhet valamilyen külső behatás is, aminek következtében a széf meghibásodik.

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor nem tudsz az értékeidhez jutni, vagy ha éppen nem tudod biztonságba helyezni őket. Nem könnyű átlátni ezt az összefüggő rendszert, de szakértő csapatunk profi ebben!

Miért bízd szakértőre a széf szervízelését?

A széfek védelmi rendszere rendkívül kifinomult, összetett szerkezet, és szigorúan tilos általános „ezermestert” hívni a rendszeres karbantartásra vagy javításra. Csak hivatásos szakemberre bízd a széfedet, akiben megbízol!

Mi rendelkezünk minden szükséges eszközzel és szaktudással ahhoz, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra tökéletesen szuperáljon a védelmi rendszered.

Mennyibe kerül a széfszerviz?

Ha valami elromlott az már önmagában bosszantó tud lenni. A meghibásodás okozta feszültségen pedig nem segítenek a horribilis javítási árak. Ahogy a mondás is tartja, olcsó húsnak, híg a leve, a nagyon kecsegtető árak nem túl bizalomgerjesztőek. 

A mi célunk az, hogy te rövid időn belül, minőségi javítást kaphass elérhető árakon, így árainkat is ennek függvényében alakítottuk.

Győződj meg róla Te is!

Hívj most! 06 20 575-15-95