Széfkulcs készítés, ha elveszett, pótkulcsot szeretnél, eltört, ellopták, vagy beletört?

Vagy csak simán csak egy másolat kellene az új kollégának? Ha széfkulcsra van szükséged hívj minket!

Mikor van szükség széfkulcs készítésére?

Széfkulcs készítés

A széfedhez több esetben is új kulcsra lehet szükséged. 

  • Vegyük elsőként a legegyértelműbb esetet, amikor egyszerűen elhagyod a széfkulcsot és emiatt nem tudod kinyitni a széfet. Ha biztos vagy benne, hogy figyelmetlenségből hagytad el, és nem ellopták, nem szükséges új trezort beszerezned vagy zárat cseréltetned, hiszen a megtalálónak fogalma sem lesz, hogy mihez tartozik az a kulcs.
  • Kellemesebb eset, ha új kolléga jön, vagy épp a párodnak, házastársadnak, más, közeli családtagnak szeretnél hozzáférést adni a széfhez. Ilyenkor egyszerűbb a dolog, hiszen „csak” a tiédet kell lemásolni.
  • Ha ellopták, vagy beletört, akkor először széfnyitásra, a széf javítására és/vagy zárcserére lehet szükség – ezután tudjuk elkészíteni az új széfkulcsot.

A széfek fő funkciója, hogy biztonságosan tárolhassuk benne értékeinket otthon, vagy az irodában. Ahhoz azonban, hogy ez mindig zökkenőmentesen működhessen, egészen biztosnak kell lennünk abban, hogy minden váratlan helyzetre a lehető legjobban fel vagyunk készülve. A dolog nem is olyan bonyolult: mindig tudd nyitni a széfedet, de senki más ne legyen képes erre a te engedélyed nélkül!

Mire van szükséged ehhez?

Először is, mindig legyen biztos helyen a trezorhoz tartozó kulcs, de ne a széfben. Lehetőleg ne a lakáskulcsod kulcscsomóján tárold, hiszen, ha a kulcsaidat és az irataidat elhagyod véletlenül, könnyedén kirabolhatnak, és még a trezorod tartalmát is megfújják.

Fontos tehát, hogy egy biztonságos, megjegyezhető, de ne egyértelmű helyet kapjon ez a kulcs. 

A széfet nyitó kombinációt is érdemes fejből megjegyezni, hogy álmodból felkeltve is tudd, hiszen kínos helyzeteket szülhet, ha nem emlékszel rá egy-egy fontosabb, sietősebb pillanatban, amikor csak valamit hirtelen kikapnál a széfből indulás előtt.

Ha nincs kulcsa a széfnek, vagy nem tudod a kódot, természetesen akkor elősször ki kell nyitnunk a széfet, és utána lehet kulcsot készíteni hozzá.

Hol tudsz széfkulcsot készíttetni?

Kollégáink örömmel segítenek rajtad, bármi okból legyen is szükséged széfkulcs készítésre. A széfkulcs készítés több egyszerű kulcsmásolásnál, így nem mindenhol találkozhatsz ilyen szolgáltatással.

Mivel a széfek működésének alappillére a biztos záródás, a széfkulcsok általában rendkívül különlegesek, és speciális szakértelem szükséges az elkészítésükhöz. Fordulj kollégáinkhoz bizalommal!

Miért minket válassz?

  • Mert nagyfokú szakértelemmel és precizitással dolgozunk.
  • Mert gyors, gördülékeny és átlátható szolgáltatást kapsz.
  • Mert biztos lehetsz benne, hogy minőségi munkát végzünk.
  • Mert nem várjuk el, hogy vakon bízz bennünk, figyelemmel kísérheted a teljes folyamatot az elejétől a végéig.
  • Mert mindig elérhető közelségben vagyunk.

Egy elveszett kulcs még nem a világ vége! Gyorsan és szakszerűen segítünk a problémádon!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95