Protector széfnyitás biztonságosan

Protector, azaz védelmező – sugallja a széfed neve, de vannak helyzetek, amikor bizony túlzásba viszi a védelmet. Igen, pont arról a szituációról beszélünk, amikor annyira védelmező a széf, hogy még neked sem nyílik ki! Ne aggódj, van megoldás – mutatjuk, mit kell tenned a Protector széfnyitáshoz!

Ha nagyobb értéket tartasz a lakásodban, akkor nem kérdés, hogy mindenképpen érdemes beszerezned egy széfet. Hiszen legyen szó készpénzről, ékszerekről vagy eszmei értékkel bíró tárgyakról, azoknak a legnagyobb biztonságban a helyük. Ehhez  választás a Protector széf, amely nem csak esztétikus és kisméretű, de tökéletesen véd az illetéktelen behatolók ellen is. Azt azért tudni kell róla, hogy a védelmi szintjét az ára is tükrözi, tehát ne tarts benne milliókat!

Persze mindenképpen szót kell ejteni arról, hogy bármikor előfordulhat az, hogy a széf valami miatt meghibásodik. Ilyenkor nem célszerű egyedül hozzáfognod a javításhoz, bármilyen ügyes ezermester is vagy, ajánlott inkább azonnal szakember segítségét kérni.

Mi mindent tud egy Protector széf?

Ezek, a digitális zárszerkezettel ellátott trezorok  kifejezetten otthoni használatra lettek tervezve. A számkombinációnál összesen százmillió-féle variációs kód lehetőség áll rendelkezésedre – a széfet így igen nehéz feltörni. Ceruzaelemmel működik, valamint jellemzően 2 darab vésznyitó kulccsal szerelik fel, amely igen nagy megnyugvást ad neked vészhelyzet esetén. Akár otthon, akár a munkahelyeden őriznéd a saját, vagy céges értékeidet, a Protector mindenképpen egy remek választás. 

De azt ne feledd, hogy a zárszerkezet a gyenge pontja!

Természetesen a meghibásodás ennél a modellnél sem zárható ki, véletlenek ugyanis minden történhetnek. Ám ilyen szituációban sem kell kétségbe esned, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, hogy minél előbb újra biztonságban tudhasd az értékeidet. 

Mi történik egy Protector széfnyitás esetén?

Amennyiben minket hívsz a helyszínre, biztos lehetsz abban, hogy a lehető legnagyobb körültekintés és diszkréció mellett járunk el és minél előbb megoldjuk a felmerült problémát. A Protector széfek műszaki nyitása mellett ha kell elintézzük a zárcserét, a zárak javítását, átalakítását vagy, új kulcs készítését, átkódolást, valamint általános szervizelést is attól függően, melyik megoldást látjuk szükségesnek. Így biztos lehetsz abban, hogy hamar újra biztonságosan használhatod a széfedet. 

Miért ne próbáld meg egyedül megjavítani a széfet?

Tudjuk, hogy az amerikai filmekben látott jelenetek alapján mennyire könnyűnek tűnik kinyitni egy széfet. Azonban a valóságban ez egyáltalán nem így működik, és ha nem vagy szakmabeli, akár egy életre tönkreteheted a szerkezetet, amely az értékeidet őrzi. 

A legfőbb oka annak, hogy esély sincs rá, hogy roncsolás nélkül kinyisd a Protector széfedet az, hogy minden ilyen tároló esetében eltérő eljárást kell alkalmazni a kinyitásukhoz. Az elektronikus kombinációs széfzár például nyomógombokkal van felszerelve, amely esetében már a feszegetés is költséges károkat okozhat a szerkezetben, ezért mindig szakember segítségét kell kérni. 

Biztonságos dolog ismeretlent hívni a helyszínre?

Nem kell aggódnod emiatt, munkatársaink ugyanis kiemelten diszkréten kezelik a széffel kapcsolatos információkat. Minden esetben igazoljuk magunkat, valamint természetesen nem figyeljük ki az általad megadott kódot, valamint a kulcs rejtekhelyét sem. Így nem kell aggódnod a biztonság miatt, az értékeid őrzője viszont szakértő kezek között lesz újra biztonságos és működőképes. 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95