Precíz karbantartás a páncélszekrény szervízelésénél

Páncélszekrény szervíz

Nem nyílik, nem zárul, lemerült az elem?

A páncélszekrény szerviz kihúz a bajból!

Bármilyen értéket is tartasz az otthonodban vagy az irodában, a páncélszekrényben biztos, hogy a legnagyobb biztonságban van. De vigyázz! Csak addig működik ilyen remekül ez az együttműködés, amíg gondoskodsz a páncélszekrény rendszeres szervizeléséről. 

Ha ezt elhanyagolod, és a szerkezet meghibásodik, az kellemetlen – de nincs minden veszve!

Segítünk, hogy hozzájuthass az értékeidhez és továbbra is biztonságban tudhasd azokat!

Teljes körű biztonságot garantálunk

Mikor megérkezik szakértő kollégánk az otthonodba vagy az irodádba, mindenekelőtt igazolja magát, ezt követően pedig a te értékekhez való jogosultságodat is ellenőrzi, így teljes biztonságban kezdődhet meg a munka. Ez fontos szempont nekünk és neked is.

A páncélszekrény szervíz menete

Kollégánk felméri a helyzetet és elmondja, mi fog most történni. Ha előre gondolkodtál, és csak karbantartásra, vagy egyszerű elemcserére van szükség, akkor ez mindössze pár percet vesz igénybe – ha viszont már megesett a baj és ki kell nyitni a páncélszekrényt, akkor kicsit bonyolultabb a dolog.

Elképzelhető például, hogy mechanikai zárnyitásra lesz szükség, de az is lehet, hogy zárcsere lesz a megoldás vagy egyszerűen csak egy hibás alkatrész okozza a problémát.

Kollégáink minden esetben megfelelő, speciális szerszámokkal érkeznek a helyszínre. Érdemes már a telefonban tisztázni, pontosan milyen széfről van szó és mit tapasztalsz, így már rögtön tudjuk majd a helyszínen, mihez kell nyúlnunk. 

Miért minket válassz?

Mivel a meghibásodásnak számos oka lehet, éppen ezért nem ajánlott hozzányúlnod a szerkezethez, ugyanis laikusként több kárt okozhatsz, mint hasznot, mivel nem ismered a működését, és a gyenge pontjait.

Szóval a legjobb, amit tehetsz egy páncélszekrény meghibásodása esetén az, hogy szakértőt hívsz a helyszínre. 

Páncélszekrény nyitás

Miért fontos a rendszeres páncélszekrény szerviz?

2-3 évente akkor is érdemes kihívni egy szakembert, ha semmi baja a páncélszekrénynek. A rendszeres ellenőrzések segítenek abban, hogy ne érjenek meglepetések, és megkímél attól a kellemetlenségtől, mikor a legrosszabb pillanatban nem nyílik az értékeid őrzője. 

A rendszeres páncélszekrény szervizzel bebiztosíthatod magad: ha a szakember valami hibát lát, azt rögtön meg is oldja. Így nyugodt lehetsz afelől, hogy az értékeidhez más nem, ugyanakkor te biztosan hozzáférhetsz. 

Ha mégis bekövetkezett a baj és páncélszekrény nyitásra van szükséged, kattints ide!

Mennyibe kerül a páncélszekrény szerviz?

Ez főleg a páncélszekrénytől és a probléma jellegétől függ: nem mindegy, hogy elromlott a zár és 2 percen belül ki kell nyitni, vagy csak egy általános karbantartásra van szükség.

Az ár függ a páncélszekrény típusától és márkájától is, hiszen szinte mindegyik más elv alapján működik. Amikor telefonon felhívsz minket, már valószínűleg tudunk neked -tól -ig árakat mondani, a helyszínen, a probléma felmérése után pedig még a munka megkezdése előtt pontosítjuk az árajánlatot, ha szükséges!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95