Ha bajban vagy a Comsafe nyitásával!

Comsafe nyitás

Comsafe kódját beírni, hallgatni az ütemes csipogást, megnyomni az utolsó gombot, ami kicsit másként szól a többinél, így elküldve a rendszernek a kódot. Várni a megszokott berregést, kattanást, ahogyan a széf „agya” dolgozik, beolvassa a kódot, végül kinyitja a zárat. Hallgatni a kínos csendet, és egyre inkább azon töprengeni: ma valami nem jó. Nincs kattanás, nincs berregés.

Megpróbálni elfordítani a fogantyút – de semmi válasz, meg sem mozdul. Vajon, ha újra beírod a kódot, jobb lesz? Talán elrontottad. De akkor sípolt volna, azt másképpen jelzi. Egyébként is, biztosan jó a kód, tegnap írtad fel ide magadnak. Mi lehet a baj?

Ismerős a helyzet?

Te mit tennél, ha az értékeid, amelyekre szükséged van, a comsafe biztonságában ragadnának? A legjobb, amit tehetsz, ha szakszerű segítséget hívsz!

Ha ilyesmi történik a comsafe elektromos, vagy kulcsos zárjával, számtalan problémára gyanakodhatunk – akár rajtunk kívül álló okokra is. Ilyen például egy egyszerű áramkimaradás, ami neked talán fel sem tűnik, a comsafe rendszerét azonban alaposan megbolygatja. A kulcs elvesztése, vagy a zárba szorulása is okot adhat a bosszúságra.

Ahelyett, hogy különböző módokon megpróbálnád feltörni vagy kinyitni a széfet, bízd ezt ránk!

Miért hívj szakembert a comsafe széfnyitására?

Mikor érdemes minket hívnod?

A felesleges stressz nem tesz jót senkinek. Ha sürgősen segítségre van szükséged, hívj minket azonnal, készítsd elő a szükséges iratokat, és engedd el a problémát – innentől átvesszük! Hívj bizalommal, ha segítségre van szükséged bárhol, bármikor!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95