Mit kell tudni a Sigma széfnyitásról?

Gondod akadt a széfeddel? Annyira biztosan őrzi az értékeidet, hogy már te sem tudod visszaszerezni? Ne aggódj, a probléma nem végleges: a Sigma széfnyitás egy profi számára viszonylag egyszerű feladat. Mutatjuk, mit kell tenned!

bútorszéfek közül a Sigma széfek számos szempontból praktikusak, hiszen kis méretben is elérhetők, a teljes biztonságról pedig az elektronika, valamint a digitális számkód gondoskodik. Nincs is ennél jobb rejtekhely, akár otthon, akár az irodában használnád értékeid megőrzésére. 

Ám mivel ezek a szerkezetek hosszú távra készülnek, a használat során előfordulhat, hogy a Sigma széf valami miatt meghibásodik és nem nyílik ki vagy nem tudod újra bezárni. Ilyenkor sem kell pánikba esni, ugyanis szó sincs arról, hogy többé nem lesznek biztonságban a széfbe rejtett dolgaid. Egy szakember egyszerűen megoldja a felmerülő problémát. Ez abból is adóddik, hogy alacsony védelmi szintű széf.

Kinek jó választás egy Sigma széf?

Mivel alkalmas készpénz és értéktárgyak tárolására egyaránt, tulajdonképpen mindenkinek, hiszen egy megfelelően rögzíthető acél széf védi majd a dolgaidat. Vésznyitó kulcsok is járnak hozzá, ám három helytelen kód beütése után automatikusan lezár, így nem kell aggódnod amiatt, hogy jogtalanul kerül más kezébe a tulajdonod.

Mi történik, ha mégis meghibásodik a Sigma széf?

A helyzet az, hogy bármikor megtörténhet, hogy valamiért nem nyílik ki a Sigma széfed vagy esetleg nem tudod újra visszazárni azt. A legfontosabb, hogy bármelyike eset is áll fenn, semmiképpen ne ütögesd, ne vágd ki az ajtaját, ne próbáld egyedül feltörni a zárat, és a különböző vágóeszközök használatát is felejtsd el gyorsan, mert hatalmas károkat okozhatsz vele, akár a teljes tartalma megsemmisülhet.

Az egyetlen logikus megoldás amit tehetsz, ha szakembert hívsz a helyszínre. Ő elmondja, mi okozhatja a problémát, és mit kell tenni azért, hogy a gond megoldódjon. Ne aggódj, ha a mi csapatunkat választod, a helyszínre érkező kolléga minden esetben azonosítja magát, így a szerelés után is biztonságban tudhatod az értékeidet.

Mennyibe kerül a Sigma széfnyitás?

Hasonló szituációkban az egyik leggyakrabban feltett kérdés, hogy vajon mekkora számlára számíthatsz majd a különböző műveletek végén. A helyzet az, hogy ez nagyon sok dologtól függ, ezért pontos összeget nagyon nehéz mondani. Nem mindegy, hogy zárcserére lesz szükség, vagy a műszaki nyitás lesz a megoldás.

Ezt telefonban vázoljuk, hogy melyik lehetőség mennyibe kerül, így nem lesznek meglepetések a széfnyitás során.

…de mi lenne, ha nem is lenne rá szükség?

Sokan nem tudják, de a széfeknek is szüksége van bizonyos időszakonként karbantartásra. Ez azt jelenti, hogy 2-3 évente érdemes akkor is szakembert hívni, ha hibátlanul működik a szerkezet. Így van esély arra, hogy elkerüld az olyan kellemetlen helyzeteket, amikor a legrosszabb pillanatban romlik el a zár.

A karbantartás alkalmával viszont bizonyos alkatrészeket ki is cserélhet a szakember, így elkerülve a későbbi gondokat, ezáltal mindig biztos lehetsz afelől, hogy akár készpénzt, akár értéktárgyat rejtesz bele, azt probléma nélkül megőrzi neked a Sigma széfed.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95