Kinizsi páncélszekrény nyitás egyszerűen!

Tudtad, hogy ahogy a filmekben kinyitnak egy-egy széfet néhány pillanat alatt, az az életben is lehetséges? Természetesen nem kell aggódnod, nem jogtalan hozzáférésről vagy lopásról van szó! Viszont ha van egy Kinizsi páncélszekrényed, mellyel meggyűlt a bajod és valami miatt nem tudod kinyitni vagy bezárni, azt speciális szerszámokkal, teljes biztonságban, karcolás nélkül kinyitjuk neked. 

Kellemetlen eset, de bizony bármikor megtörténhet, hogy valamiért nem nyílik ki a széfed. Ez igen bosszantó lehet, akár munkahelyi értékeidet tartod itt, akár otthonodban használod a szerkezetet. Azonban a legfontosabb az, hogy semmiképpen ne ütögesd, ne vágd ki az ajtaját és ne próbáld egyedül feltörni a zárat! Ezzel ugyanis hatalmas károkat okozhatsz, olyannyira, hogy akár a teljes tartalma megsemmisülhet. 

A Kinizsi páncélszekrény nyitása egy hozzáértő számára valóban majdnem olyan egyszerű, mint a filmeken, laikusként azonban meg fog gyűlni vele a bajod. Ha minket hívsz, akkor nem csak a roncsolásmentes nyitást garantáljuk, de a biztonságot is, hiszen…

Mindig igazoljuk magunkat, mikor a helyszínre érkezünk!

Fontos, hogy mielőtt bárkit a széf közelébe engedsz, győződj meg róla, hogy nem a széfben tartott dolgokért jött, hanem azért, hogy segítsen rajtad. (És nem is jön vissza, miután kiismerte a trezort és tudja, hol laksz). Tehát ha elfelejtetted a kódot, esetleg illetéktelenek próbálták meg felfeszíteni a trezort, vagy egyszerűen csak meghibásodott a széf zárja, mindenképpen megbízható szakember segítségére lesz szükséged. 

Munkatársaink mindig kiemelten diszkréten kezelik a széffel kapcsolatos információkat. Minden esetben igazoljuk magunkat, és természetesen nem ellenőrizzük az általad megadott kódot, valamint a kulcs rejtekhelyét sem. Nem kell aggódnod a biztonság miatt, az értékeid őrzője viszont szakértő kezek között lesz újra biztonságos és működőképes.

  1. Érdemes már a telefonban elmondanod, pontosan milyen széfről van szó és mit tapasztalsz, így már rögtön tudjuk majd a helyszínen, mihez kell nyúlnunk. 
  2. Megfelelő, speciális szerszámokkal érkezünk a helyszínre, gyorsan és roncsolásmentesen nyitjuk ki a páncélszekrényt.
  3. A nyitás után lehet, hogy szükség lesz a zár cseréjére is, hogy legközelebb már ne fordulhasson elő ugyanaz a probléma. 

 

Természetesen a munkánkat teljes diszkréció mellett végezzük olyan finom mozdulatokkal, hogy egy karcolást se ejtsünk a berendezésen.

Kinizsi zárszerviz – amikor a széfnyitásra nincs is szükség

A legtöbb berendezéshez hasonlóan a széfnek sem árt a karbantartás. 2-3 évente akkor is érdemes kihívni egy szakembert, ha semmi baja a széfednek! Ezek a rendszeres ellenőrzések megkímélhetnek a váratlan meglepetésektől, és minimálisra csökkented az esélyét annak, hogy a legrosszabb pillanatban ragadjon be az ajtó. 

Ha a szakember valami hibát lát a szerviz során, azt rögtön meg is oldja, ezáltal nyugodt lehetsz afelől, hogy az értékeidhez más nem, ugyanakkor te biztosan hozzáférhetsz. Amennyiben mindennek ellenére mégis bekövetkezne a baj, nem kell megijedned, ugyanis ha most elmented a telefonszámunkat, azonnal tárcsázhatsz minket, mi pedig mielőbb elindulunk a helyszínre. Mi azért dolgozunk, hogy értékeidet mielőbb újra biztonságban tudhasd és ne kelljen aggódnod a széfed állapota miatt sem.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95