Gyors és biztonságos széfnyitás az irodában is!

Nem nyílik a széf zárja, és SOS kellene a tartalma?

Széfnyitás, páncélszekrény nyitás

A munkahelyek rengeteg üzleti titokkal és értékkel dolgoznak, amelyeket jobb biztonságban tudni. Erre kitűnően alkalmasak a széfek, amelyek a nap 24 órájában megvédik az értékeket az idegenkezűségtől és a különféle külső behatásoktól is.

Ha viszont egyszer csak nem nyílik, az komoly problémát okozhat… 

A cégek iratainak, értékeinek védelme egy egész cég felelőssége, éppen ezért a legtöbb vállalat is szereti a véletlenre bízni. Ha pedig te is nagy hangsúlyt fektetsz az általános védelemre, miért vennéd félvállról a széf javítását?
A profi szerkezeteket minőségi javítást igényelnek, máskülönben csak egy újabb meghibásodásnak adsz esélyt. 

4+1 ok, miért bízd profikra a széf nyitását

1

A szakértelem hiánya tovább ronthat a helyzeten

A széfek rendkívül érzékeny szerkezetek. Az egyedülálló, erős alapanyagok mellett a lelkét a pontosan működő finom alkatrészek adják, és akár egy apró meghibásodás is problémát okozhat a használatukban. Ilyenkor a „hozzá nem értő” kezek csak rontanak a helyzeten! Az erőltetés és feszegetés garantáltan meghibásodáshoz vezet.
Azt hinnéd, hogy a „gyors” házi szervízzel időt és pénzt spórolsz a cégnek, de épp az ellenkezője történik!
Ha profikra bízod a széfnyitást, akkor a széfnek nem esik bántódása.

2

Legyen minden hivatalos

A legtöbb, széfet gyártó cég garanciát vállal a termékeire, de csak abban az esetben, ha a termék a használata során megfelelő szervízelésben részesül. Bízd hivatalos és elismert szakértőkre a meghibásodást, (vagyis ránk), ezzel növelheted a széf élettartamát és a gyártó által biztosított garanciát.

3

Ne legyen a megoldás olcsó, de legyen profi!

A legtöbb cég törekszik arra, hogy kiadásaikat a lehető legalacsonyabban tartsák. A házi barkáccsal ellentétben mi nem feltétlen vagyunk olcsók, ugyanakkor megbízhatóan dolgozunk, és minőségi munkát végzünk, így akár megspórolhatja az új széf árát. 

4

A meghibásodás nem várhat, így mi sem fogunk!

Tudjuk, hogy a vállalkozások egy pillanatra sem állnak meg. Mi felvesszük a céged ritmusát, és biztosítjuk, hogy meghibásodás esetén a lehető leggyorsabban kinyitjuk a széfet, hogy hozzáférj a tartalmához. Mert hisszük, hogy a fontos dolgok nem várhatnak!

4+1. A gördülékeny működés a te dolgod, a meghibásodás a miénk!

Tudjuk, hogy milyen nehéz vezetni egy sikeres vállalkozást, éppen ezért mi segítünk neked, hogy a széfekkel kapcsolatos problémát levesszük a válladról! Neked így sokkal több időd marad az igazán fontos dolgokra.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95