Ezt érdemes tudnod, ha padlószéf nyitásra van szükséged

Te hova rejtenéd az értékeidet, ahol jó eséllyel senkinek sem jut eszébe keresni azokat? A párnahuzatba? A kanapé párnái mögé? Vagy a padló alá? A padlószéf ideális választás, mert ott szinte senkinek nem jut eszébe keresni – de mi történik, ha elromlik a padlószéf? Megmutatjuk!

A széfek minden esetben biztonságot nyújtanak, de nem mindegy, hol találsz helyet ennek a tárolónak. A padlószéf ideális választás abban az esetben, ha a falak nem teszik lehetővé, hogy oda rejts egy széfet vagy egyszerűen csak szeretnéd az értékeid tárolóját minél jobban elrejteni a kíváncsi szemek elől. 

Miért jó megoldás egy padlószéf beszerzése?

Lássuk be, előbb keres értéket az ember a szekrényekben vagy a falban, mint a padlóba rejtve. Ez is az egyik lényege a padlószéfeknek, amelyek egyedi kialakításuk miatt tökéletesen alkalmasak erre. Mivel felfelé nyílnak és ajtótámasztóval is rendelkeznek, nem csupán biztonságosak, de igen praktikusak is.

A padlószéf elrejtéséhez speciálisan megerősített betonozás ajánlott úgy, hogy a széf körüli réteg legalább tíz centiméter vastagságú legyen. Így tökéletesen alkalmas értékes tárgyak, fontos dokumentumok vagy akár készpénz tárolására is. Zárása és nyitása a beépített gáznyomásos lengéscsillapítónak hála egyszerű. Ám ha mégis problémát tapasztalsz, vagy egyáltalán nem tudod kinyitni a padlószéfedet, akkor kicsit bonyolultabb a javítása.

Mi történik, ha padlószéf nyitásra van szükséged?

Igen kellemetlen eset, de bármikor megtörténhet, hogy valami miatt nem nyílik ki a széfed. A legfontosabb ilyenkor, hogy ne ütögesd, ne feszegesd és ne próbáld egyedül feltörni a zárat, ugyanis hatalmas károkat okozhatsz vele, amelyek javításához mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. Tudjuk, hogy nagyon bosszantó az eset, de az egyetlen logikus megoldás amit tehetsz, ha mielőbb szakembert hívsz a helyszínre.

Ha minket hívsz, helyszínre érkező kollégánk elmondja, mi okozhatja a problémát és mit kell tenni azért, hogy a gond megoldódjon. Ne aggódj, a biztonság és a diszkréció teljes a részünkről, munkatársunk természetesen igazolja is magát, így semmitől sem kell tartanod. A telefonban még nem fogunk tudni pontos árat mondani neked, csak egy kalkulációt, hiszen ezt igen sok tényező befolyásolhatja. Azonban ha már a szerelő a lakásodban van, természetesen a munkálatok elkezdése előtt tájékoztat téged a pontos árakról.

Sokan nem tudják, de a széfeknek is szüksége van 2-3 évente karbantartásra.

Ha időről-időre ránéz egy szakember a hibátlanul működő padlószéfre, akkor elkerülheted a fentebb vázolthoz hasonló, igen kellemetlen helyzeteket. A karbantartás alkalmával bizonyos alkatrészeket ki is cserélhet a szakember, így elkerülve a későbbi gondokat. A széf a te értékeid biztonságáy

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95