Bútorszéf nyitás egyszerűen? Így NE csináld!

Bútorszéf nyitás

Segítség, beragadt a bútorszéf! Nincs meg a kulcsa, nem tudod beírni a kódot, lemerült az elem, nem fordul el a kulcs, lehetetlen kinyitni vagy bezárni, a partner meg itt toporog, ki kellene fizetni… Ismerős probléma? Akár az életben, akár a rémálmaidban találkoztál ilyen helyzettel, az biztos, hogy nem volt kellemes. Megmutatjuk, mi a bútorszéf-nyitás nyitja, mit tegyél ilyen helyzetben! 

A bútorszéfek számos szempontból praktikus tagjai a széfek családjának, hiszen stílusosak, tökéletesen harmonizálnak a belső térrel, ráadásul kis méretűek és megfizethető áron lehet hozzájuk jutni. Tökéletesen megfelelnek irodai és otthoni felhasználásra egyaránt. Ez idáig mind remekül hangzik, azonban nincs annál bosszantóbb, mint ha valami miatt meghibásodik ez a szerkezet és nem tudod kinyitni a bútorszéfedet. Ilyenkor csak egyetlen dolgot tehetsz: hívj minket!

Hidd el, jobban jársz, mintha egyedül próbálnád megoldani…

Bútorszéf nyitás teljes körű biztonsággal

Ha minket hívsz, 3 pontos biztonságot garantálunk:

Mikor megérkezik a munkatársunk az otthonodba vagy az irodádba, legelőször igazolja magát, ezt követően pedig a te értékekhez való jogosultságodat is ellenőrzi, így a lehető legnagyobb biztonságban kezdődhet meg a munka. 

Mi történik a helyszínen, ha bútorszéf nyitás miatt hívsz minket?

Mindenekelőtt a helyszínre érkező kollégánk felméri a helyzetet és elmondja, miként lehet megoldani a felmerült problémát.

Elképzelhető, hogy elég a mechanikai zárnyitás, lehet, hogy zárcsere lesz a megoldás, de az is elképzelhető, hogy egy hibás alkatrész okozza a problémát. A nálunk dolgozó szakemberek minden esetben megfelelő, speciális szerszámokkal érkeznek a helyszínre, felkészülve a lehető legtöbb variációra. 

Érdemes már a telefonban tisztázni, pontosan milyen széfről van szó és milyen hibajelenséget tapasztalsz, így már rögtön tudjuk, mihez kell nyúlnunk. Természetesen a munkánkat teljes diszkréció mellett végezzük, valamint a sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően olyan finom mozdulatokkal dolgozunk, hogy egy karcolást se ejtsünk a berendezésen.

Ne próbáld egyedül megoldani a problémát!

Bár a filmekben egyszerűnek tűnik a széfek kinyitása és úgy tűnhet, csupán néhány percet vesz igénybe egy ilyen művelet, a valóságban ez egyáltalán nem így működik, sőt! Mivel a meghibásodásnak számos oka lehet, éppen ezért nem ajánlott hozzányúlnod a szerkezethez, hiszen laikusként több kárt okozhatsz, mint hasznot, jó eséllyel felesleges költségekbe verve ezzel magadat. Szóval a legjobb, amit tehetsz egy bútorszéf meghibásodása esetén az, hogy szerelőt hívsz a helyszínre. 

Ellenőriztesd a páncélszekrényedet!

Ha a tiéd még sohasem romlott el, akkor szerencsés vagy! De hogy ez így is maradjon, 2-3 évente érdemes kihívni egy szakembert, az ilyen rendszeres ellenőrzések ugyanis segítenek abban, hogy ne érjenek hasonló meglepetések. Ezzel megkímélheted az olyan kellemetlen szituációktól, mikor a legrosszabb pillanatban nem nyílik az értékeid őrzője. 

Ha mindennek ellenére mégis bekövetkezne a baj, és nem nyílna a bútorszéfed, akkor sem kell kétségbe esned, tudod, kit kell hívnod a megoldásért;)

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95