Rólunk

Szabó Dénes széfszakértő

Szabó Dénes

ügyvezető, széfszakértő

2010- ben hobbiként kezdtem foglalkozni a zárbetétek sérülésmentes nyitásával (lockpicking), melyben legnagyobb segítségem volt két mesterem Váradi Tamás, és Zánthó Csaba.

Később az autózárak felé fordultam, hiszen autóvillamosssági szerelő az egyik szakmám. Később Németországban, és Angliában képeztem magam tovább. Jelenleg  fő tevékenységem az autózárak nyitása, autókulcs készítés.

A széfnyitást legfőképpen kollégáimtól tanultam, és tanulom a mai napig, hiszen mondhatjuk, hogy a zártechnikának ez az egyik csúcsa. A kisebb bútorszéfek, pénzkazetták nyitását végzem.

2022- ben vagyonvédelmi rendszer szerelő végzettséget szereztem, ami már hivatalosan is megerősíti a rendőrségre bejelentett tevékenységet.

vagyonvédelmi rendszer szerelő bizonyítvány

 

Váradi Tamás széfszakértő

Váradi Tamás

széftechnikus

7 éves épületgépész mérnök- közgazdász, lockpicker, blogger…

18 évesen kezdtem a lockpicking művészetét, a zárak manipulációját.

Az első Majestic pick-készletemet Párizsban vásároltam 20 évesen, azóta aktívan gyűjtök minden információt és szerszámot a zármanipuláció minden területéről és technikájáról. 2007-től holland és német mesterektől tanultam széfek roncsolásmentes nyitását, széfzárak manipulációját.

2010-től írom az egyetlen magyar nyelvű blogot a témában: lockpick.blog.hu

2010-óta aktívan fejlesztek és készítek zárak manipulációjára alkalmas eszközöket, szerszámokat, valamint kapcsolatot tartok a világ technikusaival.

 

Burg Wachter oktatás bizonyítvány kép

 

 

 

Azonnali széfnyitáshoz hívj!

Hívj most! 06 20 575-15-95