A jó öreg Botond páncélszekrény nyitása

A széfek megőrzik értékeinket és vigyáznak a pénzünkre. Ám sokszor nem csak az idegen kéztől, de tőlünk is óvják, ami bennük van. Ennek oka általában egy egyszerű meghibásodás, melyet egy szakértő gyorsan helyre tud hozni. Botond páncélszekrény nyitás profiktól – íme a részletek!

A Botond széfek zárja összetett és érzékeny dolog, így több dolog is okozhatja a meghibásodását, főleg, ha nincs rendszeresen karban tartva. Lássuk hát, mit tehetünk, hogy megelőzzük a bajt, és mi a teendő, ha már szembesültünk a problémával!

A baj megelőzése

A széfek zárja összetett rendszer, ami használatból adódóan is meghibásodhat, hiszen kopó alkatrészekről van szó: egymáshoz érő fémekről, ráadásul ezt a Toldi Vasipari Szövetkezet gyártotta Magyarországon.

A zár meghibásodását okozhatja az is, ha a kulcsot többször is zsebből vagy táskából elővéve dugjuk a zárba. Nagyapáink még tudták, miért kell a kulcsnak külön bőr tok, manapság ezt már elavultnak tartjuk, pedig sok kellemetlenségtől megkímélne minket. A zsebben vagy táskában tárolt kulcs ugyanis összeszed némi zsebpiszkot, hajszálat, szöszt, cérnát. Ezeket észre sem vesszük sokszor, úgy dugjuk be a kulcsot a zárba, ahogy elővettük. Amint elfordítjuk, majd kihúzzuk a kulcsot, a szennyeződés egy része vagy egésze benne marad a zárban, amelyet minden alkalommal tuszkolunk beljebb és újabbakat adunk hozzá, mígnem a zárnyitás folyamata elakad. Itt pedig már nem válik be semmilyen házi praktika, szakembert kell hívni. Na de kit?

Kire érdemes bízni a Botond széfnyitást?

A jó zárnyitó szakember legfőbb ismérve, hogy nem becsüli alá a munkát. Legyen szó zárnyelv elakadásáról, elhagyott kulcsról, vagy meghibásodott rendszerről, minden esetben a segítségedre lesz, bizalommal fordulhatsz hozzá. Emellett fontos, hogy szaktudása és eszközei is korszerűek, speciálisak legyenek, így nem lesz számára megoldhatatlan feladat. 

Miért érdemes minket hívnod, ha baj van?

Azon felül, hogy a fent felsoroltaknak maximálisan eleget teszünk, rendelkezünk még néhány extrával. Ezen extrák egyike, hogy úgy tekintünk a széfedre, mintha csak a miénk lenne. Tudjuk, hogy drága volt, hogy nagy szükséged van rá, így minden erőnkkel azon leszünk, hogy a Botond páncélszekrényed használható, jól működő állapotban maradjon nálad a széfnyitás után is.

Mindemellett a lehető leggyorsabban igyekszünk rajtad segíteni, hiszen tudjuk, hogy az idő pénz, valamint sok fejfájást okoz, ha várni kell a probléma megoldására. Budapest területén akár aznap ott vagyunk.

Miben tudunk neked segíteni?

Ha elhagytad a Botond páncélszekrény kulcsát, ha beakad a kilincs vagy akadozik a zár, ha már kinyitottad a széfet, de nem tudod bezárni, vagy ha beletört a kulcs a zárba – nincs olyan probléma, amit ne tudnánk megoldani. 

Amellett, hogy sürgős eseteken bármikor számíthatsz ránk, a megelőzésben, széfszervizben is otthonosan mozgunk. Ha meg szeretnéd előzni a problémákat, mentsd el a számunk és hívj bizalommal!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95