Régi, de nem egyszerű a Bovas páncélszekrény nyitása

A Bovas típusú páncélszekrények dupla zárja a makacsabb betörőkön is kifog. Akár kulcs + kulcs, akár mechanikus számzár + kulcsos zár kombinációval véded értékeidet a páncélszekrényben, biztos lehetsz benne, hogy a legjobbra bíztad. Abba azonban nem gondolunk bele a széf megvásárlásakor, hogy mi történik, ha rajtunk fog ki a dupla zár?

A Bovas típusú páncélszekrények tartalmát 95 mm vastag, többrétegű acél ajtó védi, egy 50 mm vastag acél testben, amelybe befordul az ajtó, így kiküszöbölve a zsanérlevágásos rablási technikát. Háromirányú zárját 28 mm vastag átmérőjű hevederek biztosítják – neked csupán egy számkódot kell megjegyezned, valamint magadnál tartani a szükséges tollas kulcso(ka)t, amellyel a zár nyitható, és máris biztonságban vannak az értékeid.

Legalábbis az esetek 99%-ban…

Akár munkahelyi, akár otthoni páncélszekrényről van szó, fontos, hogy gördülékenyen menjen a kezelése. Murphy törvénye, hogy ami elromolhat, az el is romlik, ezt pedig tetézi a tény, hogy általában akkor teszi ezt, amikor a legjobban szükséged van arra, hogy működjön.

Ismerős az érzés? Előfordult már, hogy siettedben nem jutott eszedbe a széf kódja, és hiába volt a kezedben a kulcs is, egyszerűen nem tudtad kinyitni? Volt már, hogy hiába forgattad a kulcsot a zárban, helyesen beírtad a kódot, a széf mégsem nyílt ki? Vagy nem tudod hol van a széf kulcsa?

Ilyenkor nem segít az imádkozás, a sírás, kiabálás vagy a düh, de még a különböző házi praktikák sem.

Kíméld meg magad a felesleges stressztől és cselekedj az alábbiak szerint:

Honnan ismered fel a megbízható szakembert?

Ha széfek és páncélszekrények nyitásáról van szó, a megfelelő szakember széleskörű tudással rendelkezik. Ismeri a különböző széftípusokat és azok zárjait, tudja, melyiknél mi okozhatja a problémát és van ezekre megoldása.

A megfelelő szakembernek megvannak a speciális eszközei, amelyekkel a Bovas páncélszekrény nyitása könnyen és sérülésmentesen megy. 

Miért hívj minket, ha baj van?

Amellett, hogy megfelelünk az általunk felállított elvárásoknak, tudjuk, mekkora problémát okoz egy beragadt zár, hiszen sok időt elvesz a javítása. Ebből kifolyólag mi nem húzzuk tovább az idődet, a lehető leghamarabb a helyszínre megyünk, hogy segíthessünk.

Velünk valóban nem kell pluszköltségekkel számolnod, hiszen tudjuk, milyen drága egy új széf vételára – vigyázunk hát értékeidre és páncélszekrényedre a munkálatok során.

Ha segítségre szorulsz, mert elakadt a zár, vagy épp bezárni nem tudod Bovas páncélszekrényedet, hívj minket bizalommal, és legjobb tudásunk szerint azonnal segítünk neked!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95