Fegyverszekrény nyitás egyszerűen, a biztonságod érdekében!

A fegyverszekrény komoly dolog, fontos, hogy mindig tökéletes állapotban legyen. Akár épp eltenni szeretnéd a fegyvereidet, akár elővenni, kellemetlen, sőt, veszélyes is lehet, ha egyszer nem nyílik vagy nem zárul! Fegyverszekrény nyitás egyszerűen – részletek a cikkben!

Egy fegyverszekrény igen komoly dolog, de ezzel nyilván tökéletesen tisztában vagy. Ez a szekrény őrzi a fegyvereidet, hogy azok ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe és mindig biztonságban tudhasd akár a gyermekeid elől is. Viszont mindennek ellenére előfordulhat, hogy valamilyen meghibásodás miatt nem nyílik a fegyverszekrény, és nem tudsz hozzáférni a benne tárolt fegyverekhez.

A széfek esetében sokszor hangsúlyoztuk már, hogy ilyenkor nem szabad egyedül próbálkozni a kinyitással, ami ebben az esetben fokozottan igaz, hiszen ez a típusú szekrény nem dokumentumokat rejt. 

Egy fegyverszekrény beszerzése igen nagy felelősséget jelent a tulajdonosa számára, így természetesen évtizedekre vásárolja az ember. De legyen bármilyen jó minőségű és megbízható, előfordulhat valamilyen meghibásodás vagy hasonló kellemetlenség. Szóval, ha valami miatt nem engedelmeskedik a fegyvereid tárolója, nem kell kétségbe esned, van megoldás a problémára.

Csapatunk képzett szakemberekből áll, akik sérülés nélkül nyitják ki a tárolót, ami azt jelenti, hogy a szekrény nem sérül. Ha a zárat meg is kell fúrni, akkor sincs gond, hiszen ki tudjuk cserélni azt is. Így újra biztonságban tudhatod magad, és a családodat, hiszen a fegyverszekrényed megfelelően zár majd, és csak te tudod majd kinyitni. Ez pedig hatalmas megnyugvást jelenthet mindenkinek, akivel egy házban élsz. 

Hogy zajlik a fegyverszekrény nyitása?

Emailen keresztül kérünk fényképet a szekrényről, és a felmerült problémáról, hogy tudjuk mivel állunk szemben. Mikor a szakember a helyszínre érkezik, akkor pontosítja a problémát, máris sokkal előrébb vagy, hiszen már tudod, mivel álltok szemben, és kapsz is pontosabb árajánlatot.

Az ár nagyban függ a szekrény típusától és kialakításától, valamint a probléma jellegétől. Elképzelhető, hogy zárcserére lesz szükség, de az is lehet, hogy a mechanikai nyitás elegendő lesz. Az sem kizárt ugyanakkor, hogy egy alkatrész cseréjére lesz szükség. 

Bármelyikről is legyen szó, teljesen biztos lehetsz abban, hogy ha minket hívsz, semmilyen külsérelmi nyoma nem lesz annak, hogy nálad jártunk, és kinyitottuk a meghibásodott szekrényt, mert utána akár helyre is állítjuk.

Emellett jó, ha tudod, hogy bár igen széles a választék a fegyverszekrények között – legyen szó a kulcsos vagy az elektronikus variációk bármelyikéről – de emiatt egyáltalán nem kell aggódnod, ugyanis meghibásodás esetén egyformán létezik megfelelő megoldás minden típushoz. 

Mennyibe kerül a fegyverszekrény nyitás?

Ezt előre nagyon nehéz megmondani, rendszerint a helyszínen derül ki, hogy mi a probléma forrása és miképpen orvosolható. Emellett függ mindez a fegyverszekrény típusától és márkájától is, hiszen szinte mindegyik más elv alapján működik. De ha felhívsz minket és a telefonban elmondod, mik a tünetek, akkor hozzávetőlegesen már tudunk árajánlatot mondani, és amikor a szerelő megérkezik hozzád, természetesen a munkálatok elkezdése előtt tájékoztat téged a pontos árakról. Így senkit sem érhetnek meglepetések, ráadásul újra biztonságban tudhatod magadat és a fegyvereidet egyaránt. 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95