Mit csinál egy széf szerelő?

Széf szerelő

Hogyan válassz széf szerelőt?

 

Te is jártál már úgy, hogy aggódtál az otthon hagyott értékeid miatt egy hosszabb nyaralás vagy üzleti út alatt? Úgy hagyod ott a dolgaid, ha messzi útra mész, hogy nincs egy nyugodt éjszakád miattuk? Szerezz be egy széfet: ha pedig, már tulajdonos vagy, akkor nem árt, ha kéznél van egy széf szerelő is.

 

Amikor hosszabb nyaralásra indul az ember, gyakran aggódik az otthon hagyott értékei miatt. Erre a legjobb megoldás egy széf az otthonodban, legalábbis egy ideig. Ha már te is rájöttél erre, és úgy mész el minden áldott reggel otthonról a munkába, vagy egy nagyobb lélegzetű külföldi utazásra, hogy nem aggaszt a családi örökség sorsa, az remek! Felelősségteljes ember vagy, aki tudja, mibe kell befektetni hosszútávon. 

Ám még egy ilyen, atombiztosnak tűnő tárgy kapcsán is felmerülhetnek problémák: van, hogy nem csak az illetéktelen behatoló, hanem mi magunk se férünk hozzá széfjeink tartalmához.

 

Mit tegyél, ha nem nyílik a széfed?

 

Semmi esetre se pánikolj be, és ne próbálj szakember segítsége nélkül hozzáférni a széf tartalmához. Egy megbízható széf szerelő lesz a megoldás a problémáidra. Érdemes már a széffel együtt beszerezned egy szakember telefonszámát, így éles helyzetben időveszteség nélkül tudod hívni a megoldást – sőt, ha elég felelősségteljes vagy, akkor nem is lesz szükség széfnyitásra

 

Milyen az ideális széf szerelő?

 

Mit tegyél, ha széf szerelőre van szükséged? Olyan csapatot hívj, akik megbízható szakemberekkel dolgoznak, ismerik a szakma csínját-bínját, és sosem adják fel, bármilyen nehézséggel is találják szembe magukat. 

A mi kollégáink párját ritkítóan maximalisták és körültekintőek. A precizitás, az ügyfél teljes elégedettsége és a gyorsaság az, ami miatt igazán versenyképesek vagyunk a piacon. Gyorsan kiérünk a helyszínre, korrekt árakkal dolgozunk és a legmodernebb eszközökkel vagyunk felszerelve.

 

Jobb félni, mint megijedni

 

A széf szerelő személye bizalmi kérdés, hiszen az illető ismerni fogja a címed, a széfed tartalmát, és ki is tudja nyitni azt. A széf ráadásul maga is egy érzékeny szerkezet, amit könnyű elrontani, ha kontár módon nyúl hozzá valaki. 

Éppen ezért nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, hogy vészhelyzetben kinézed az első számot a keresőből: érdemes a széf beszerzésekor utánajárni, kit hívhatsz, ha karbantartásra, javításra, vagy – rosszabb esetben – széfnyitásra van szükséged. 

A jó szakember először is alaposan kikérdez a széfedről, majd előre tájékoztat, elmondja az árakat, és azt is, hogy mire kell számítanod a széfszerelés során.   Ha a részletes tájékoztatást nem a foga között szűrve adja elő a jóember, akkor az mindenképpen sok plusz pont.

Természetesen képzetségéről számos hivatalos dokumentum is tanúskodik: de a papírok megléte mindkét oldalról szükséges. Ez azt jelenti, hogy érkezéskor nem csupán igazolja magát, de tőled is elkéri a széf dokumentumait is, hogy lássa, jogosult vagy annak használatára, nyittatására. Így mindketten nyugodtan megbízhattok a másikban. 

Ebből is láthatod, hogy az ideális széf szerelő megtalálása nem 2 perces feladat: mentsd el már most a számunkat, és mi garantáljuk, hogy az összes fenti kritériumnak megfelelünk!

 

Ha karbantartásra, javításra, nyitásra van szükséged, hívj minket bármikor!

 

Hívj most! 06 20 575-15-95