Mit csinál egy széf szerelő?

Széf szerelő

Milyen a jó széf szerelő?

 

Te is jártál már úgy, hogy aggódtál az otthon hagyott értékeid miatt egy hosszabb nyaralás vagy üzleti út alatt? Úgy hagyod ott a dolgaid, ha messzi útra mész, hogy nincs egy nyugodt éjszakád miattuk? Szerezz be egy széfet: ha pedig, már tulajdonos vagy, akkor nem árt, ha kéznél van egy széf szerelő is.

 

Amikor hosszabb nyaralásra indul az ember, gyakran aggódik az otthon hagyott értékei miatt. Erre a legjobb megoldás egy széf az otthonodban, legalábbis egy ideig. Ha már te is rájöttél erre, és úgy mész el minden áldott reggel otthonról a munkába, vagy egy nagyobb lélegzetű külföldi utazásra, hogy nem aggaszt a családi örökség sorsa, az remek! Felelősségteljes ember vagy, aki tudja, mibe kell befektetni hosszútávon. 

Ám még egy ilyen, atombiztosnak tűnő tárgy kapcsán is felmerülhetnek problémák: van, hogy nem csak az illetéktelen behatoló, hanem mi magunk se férünk hozzá széfjeink tartalmához.

 

Mit tegyél, ha nem nyílik a széfed?

 

Semmi esetre se pánikolj be, és ne próbálj szakember segítsége nélkül hozzáférni a széf tartalmához. Egy megbízható széf szerelő lesz a megoldás a problémáidra. Érdemes már a széffel együtt beszerezned egy szakember telefonszámát, így éles helyzetben időveszteség nélkül tudod hívni a megoldást – sőt, ha elég felelősségteljes vagy, akkor nem is lesz szükség széfnyitásra. 

 

Milyen az ideális széf szerelő?

 

Mit tegyél, ha széf szerelőre van szükséged? Olyan csapatot hívj, akik megbízható szakemberekkel dolgoznak, ismerik a szakma csínját-bínját, és sosem adják fel, bármilyen nehézséggel is találják szembe magukat. 

A mi kollégáink párját ritkítóan maximalisták és körültekintőek. A precizitás, az ügyfél teljes elégedettsége és a gyorsaság az, ami miatt igazán versenyképesek vagyunk a piacon. Gyorsan kiérünk a helyszínre, korrekt árakkal dolgozunk és a legmodernebb eszközökkel vagyunk felszerelve.

 

Jobb félni, mint megijedni

 

A széf szerelő személye bizalmi kérdés, hiszen az illető ismerni fogja a címed, a széfed tartalmát, és ki is tudja nyitni azt. A széf ráadásul maga is egy érzékeny szerkezet, amit könnyű elrontani, ha kontár módon nyúl hozzá valaki. 

Éppen ezért nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, hogy vészhelyzetben kinézed az első számot a keresőből: érdemes a széf beszerzésekor utánajárni, kit hívhatsz, ha karbantartásra, javításra, vagy – rosszabb esetben – széfnyitásra van szükséged. 

A jó szakember először is alaposan kikérdez a széfedről, majd előre tájékoztat, elmondja az árakat, és azt is, hogy mire kell számítanod a széfszerelés során.   Ha a részletes tájékoztatást nem a foga között szűrve adja elő a jóember, akkor az mindenképpen sok plusz pont.

Természetesen képzettségéről számos hivatalos dokumentum is tanúskodik: de a papírok megléte mindkét oldalról szükséges. Ez azt jelenti, hogy érkezéskor nem csupán igazolja magát, de tőled is elkéri a széf dokumentumait is, hogy lássa, jogosult vagy annak használatára, nyittatására. Így mindketten nyugodtan megbízhattok a másikban. 

Ebből is láthatod, hogy az ideális széf szerelő megtalálása nem 2 perces feladat: mentsd el már most a számunkat, és mi garantáljuk, hogy az összes fenti kritériumnak megfelelünk!

 

Ha karbantartásra, javításra, nyitásra van szükséged, hívj minket bármikor!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95