Amikor SOS széfnyitásra van szükséged…

Sos széfnyitás

SOS széfnyitás

 

Miért vásárolsz magadnak széfet? Természetesen, hogy nagyobb biztonságban tudd értékeidet. De mi értelme a nagyobb biztonságnak, ha te sem férhetsz hozzá a dolgaidhoz, mert elromlott a széf zára? Ne aggódj, bármilyen okból is kell az SOS széfnyitás, ránk számíthatsz!

 

Miért hibásodna meg a széf zárja?

 

Több eset is előfordulhat, aminek következtében nem fogod tudni kinyitni a széfedet.

Rengeteg  tipusú széf van forgalomban: vannak a számzárasak, mágneskártyások és a sima kulcsosak, abból is millió féle… Mindegyik széf többféleképpen hibásodhat meg: például elromlik a zár mechanikája, vagy valamiért nem ismeri fel a beütött kódot. 

De persze ennél egyszerűbb problémák is megkeseríthetik a napodat: gondolj csak bele, néha mindenkivel megesik, hogy elhagy egy kulcsot – ez bizony a széf kulcsával is előfordulhat. Vagy beletört a kulcs, sőt, olyan is van, hogy a kulcs elfordul a zárban, de a nyitókar mégsem fordul el. 

Persze olyan eset is előfordulhat, hogy valami miatt külsőleg megrongálódott a széfed. Véletlenül leesett onnan, ahol tartottad, vagy egy illetéktelen személy megpróbálta kinyitni, aminek során elromlott a zár. Ilyenkor jön jól, ha tudsz valakit, aki vállal SOS széfnyitást;)

A szakértő csapatunk mindenféle meghibásodás vagy rongálódás esetén azonnal segít a bajban!

 

Miért ne próbáld meg egyedül kinyitni a széfedet?

 

Ha profi szerelői vagy lakatos vénával rendelkezel, akkor megpróbálhatod, de mi még akkor sem ajánljuk. Ha feszegeted, vagy nekiesel egy flexszel, netán fúróval, akkor csak nagyobb kárt okozol a széfben, és az is lehet, hogy még így sem nyílik ki – hiszen épp ez a célja, nem? 

Viszont, ha ránk bízod magad SOS széfnyitás esetén, akkor mi igyekszünk roncsolás nélkül kinyitni a széfedet, persze ez előélet, és tipusfüggő. Így sem a zárnak, sem értékeidnek nem fog bántódása esni. Ha minket választasz, akkor abban is biztos lehetsz, hogy extra költségek, és új széf vásárlása nélkül fog zárulni az eset.

 

SOS széfnyitás? Lehetséges!

 

Szakértői csapatunk évek óta széfek roncsolásmentes nyitásával foglalkozik. Szakértelmünket már különféle versenyeken is bizonyítottuk, és a legkorszerűbb felszereléssel dolgozunk. Ha valamiért nem tudod kinyitni a széfedet, és SOS széfnyitásra lenne szükséged, akkor annyi a dolgod, hogy felhívsz minket, és mi Budapesten akár már egy órán belül ki is megyünk a helyszínre.

Vidékre persze egy picit több idő alatt érünk ki, de nem kell aggódnod, a szolgáltatásaink nem korlátozódnak a fővárosra. 

Bármi problémád is adódjon, ami miatt nem tudod kinyitni a széfed ajtaját, és azonnali segítség kell, akkor az egyetlen, amire szükséged lesz, az a mi telefonszámunk. Ha SOS széfnyitás a kérdés, akkor a válasz MI vagyunk!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95