Segítség, elfelejtettem a széf kódját! Mi a megoldás?

Elfelejtettem a széfem kódját

Ha elfelejtettem a széf kódját, az még nem a világ vége!

 

Mindegy hogy Krőzus vagy, és milliókat tartasz otthon, vagy csak irataidat és a nagymamád csekély értékű, számodra mégis felbecsülhetetlen eljegyzési gyűrűjét szeretnéd biztonságban tudni, a betörők megtalálnak. Ezért jó egy széf. De az ember agya nem számítógép, hogy mindent tároljon a felhőben: olykor ki-kiesik még a legfontosabb is. Elfelejtetted a széf kódját? Ne aggódj, mi megoldjuk a gondod!

 

A rémmese fehér mágusai: széfszakértők

 

Elfelejtettem a széf kódját! – erre keltél reggel, vagy az éj közepén, zaklatottan verejtékben úszva. A hétköznapok valósága számodra is rémmesévé válhat bármikor! Ugye te se tervezted, hogy egyszer majd egy Tim Burton féle lidércnyomásos sztoriban találod magad egy éles helyzetben? Nyilván épp akkor, mikor a legnagyobb szükséged lenne széfed tartalmára, naná, hogy nem jut eszedbe egy egyszerű kód! 

Mit tehetsz ebben az esetben? Keresd fel a Széfszakértők profi szakembereit, akik sérülésmentesen felnyitják a zárat, és hozzájuttatnak téged a tartalmához.

Ha Budapesten laksz, akár még ma ott vagyunk, de a vidékieket sem hagyjuk cserben. Mi vagyunk a szakma mágusai, könnyedén megtörjük az átkot, feloldjuk a varázst. És a legjobb az egészben, hogy nem kell félned attól, hogy a mi bűbájunk megfizethetetlen lenne.

 

Elfelejtettem a széf kódját! Ki fog emlékezni rá?

 

Nem lehet tudni, hogy valóban te vagy a feledékeny, vagy a széfed boszorkányosodott-e meg. Főleg akkor, ha nem írtad fel a kódod egy papírra, vagy a papírt is elvesztetted. De ne aggódj, majd mi rájövünk a baj forrására, és a széftípusnak megfelelő technikát alkalmazva megoldjuk a gondod! 

 

Részletes egyeztetés után már a telefonban konkrét árat mondani, de ehhez képet kell küldened róla. Speciális technikával mi kibogarásszuk neked, mire hallgat a széfed, sőt, akár új kódot is kaphatsz hozzá.

Amíg kiérkezünk, készítsd elő a személyazonosságod és a széf tulajdonjogát biztosító okiratokat, hogy a hatékonyan tudjunk együttműködni.

Számunkra első a biztonság és a törvényesség, ezért mindig ellenőrizzük, hogy valóban jogos a széfnyitási igényed. Folyamatosan együttműködünk a hatósággal, mindent szabályosan csinálunk, ezért van szükségünk papírjaidra. 

A másik fő szempont a precitás: nemzetközi versenyeken is bizonyított, önmagát folyton továbbképző szakembereink speciális technikával és korszerű műszerekkel felvértezve a dolgok végére fognak járni!

 

Mint Rapunzelt a toronyból!

 

Mint Rapunzelt a toronyból a királyfi, úgy fogjuk megmenteni a bennrekedt értéktárgyaidat. Ne pánikolj, biztos lehetsz benne, hogy neked is jár a mesebeli happy end, és te és a cuccod újra egymásra találhattok, a széfed meg jobb lesz, mint újkorában. Ahhoz azonban, hogy ez a kínos kaland jól végződjön, egyetlen tanácsot érdemes megjegyezni: kizárólag komoly szakember bűbájos segítségét vedd igénybe.

 

Mindegy, hogyan zárult be, mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!


06 20 575- 15- 95

 

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95