Hogyan történik a bútorszéf programozás?

Bútorszéf programozás

Bútorszéf programozás

 

Beszereztél egy vagány bútorszéfet, de nem akar kezesbárányként működni? Vagy simán csak szeretnél biztos lenni abban, hogy bombabiztosan működik? Hívd a széfszakértők csapatát, akik a bútorszéf programozás területén is otthonosan mozognak.

 

A bútorszéf = bútorba szerelhető széf?

 

Emlékszel még arra a bemagolandó tételre a gimis biosz óráról, hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár? Nos, ezt az állítást elővehetjük a bútorszéfek kapcsán is. A német Möbeltresor szó tükörfordítása a ludas, ez okozza a kalamajkát, ami miatt érdemes rendbe raknunk a tényeket: minden, bútorba építhet széf bútorszéf, de nem minden bútorszéf van bútorba építve.  A bútorszéf ugyanis állhat szabadon is. 

 

Hogyan rögzítsd a bútorszéfed?

 

Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy bútor részeként üzemeljen, semmi esetre sem rögzítheted a kiválasztott példányt kizárólag a bútorhoz: a bútor alját átfúrva betonhoz, illetve hátulját kivágva falhoz kell rögzítened.


Arra is kell figyelned, hogy a megfelelő típusú és hosszúságú csavarokkal, és minőségi dübellel rendelkezz. Ha most veselkedsz neki a vásárlásnak, tanácsoljuk, hogy duplafalú, fúrásvédelemmel rendelkező darabot válassz!

Nem akarjuk az ördögöt a falra festeni, de azt sem szabad figyelmen kívül hagynod, hogy a széfbe zárt tulajdonod esetleg még akkor is meglovasíthatják, ha a széfed elsőosztályú darab. 

Tudtad, hogy megfelelő rögzítés esetén a bútorszéfre biztosítás is köthető? Ráadásul a biztosítási értékhatár riasztórendszer kiegészítésével duplázódik, de nem minden feltörésre fizet! A társaságok 500 kg lefeszítő erőnek ellenálló rögzítést írnak elő, amelybe a széf súlya is beletartozik. 

 

A bútorszéf programozás

 

A bútorszéfek zárszerkezete sokféle lehet, de mindegyikre ugyanaz igaz: kényesek, és az ár nagyjából tükrözi is a minőséget Vagyis minél drágább annál biztonságosabb!

De ne feledd, hogy rendszeresen karban kell őket tartani. Nem feltétlenül csak akkor lehet baj, ha egy betörő bepróbálkozik a széf zárjával, és kárt tesz benne. A bútorszéf zárja az idő előrehaladtával „magától” is meghibásodhat, a használattól, vagy lemerül az elem. Könnyen lehet, hogy nem a külső behatoló, hanem maga a tulajdonos az, akinek fejtörést okozhat, hogy jusson hozzá a kincsekhez. 

A széfed zárja lehet kulcsos zár, mechanikus tárcsás számzár, illetve elektronikus számzár vagy akár ezek kombinációja is. Annyi biztos, ha nem csupán kulccsal tudod nyitni vagy zárni, akkor a probléma megoldásához a bútorszéf programozás szolgáltatásra lesz szükséged.

A Széfszakértők csapata komoly tapasztalattal rendelkezik ezen a területen is, kiváló szakemberekkel, modern céleszközökkel, naprakész információkkal állunk a rendelkezésedre.

Probléma esetén egy órán belül kiérünk a helyszínre, gyorsan, korrekt árakkal és körültekintően végezzük a dolgunkat. 

 

A bútorszéf programozása azonban csak egy része a szolgáltatásunknak: részletesen tájékoztatunk arról is, hogyan is küszöböltük ki a problémát, és a széfedre szabottan karbantartási tippeket is adunk neked, ezáltal segítünk, hogy ne ismétlődhessen meg a kellemetlen incidens. Ha szeretnéd, azt is leellenőrizzük, hogy a biztosításnak megfelelően minden rendben van-e. 

Minden széftípusnak egyedi a programozása, így ezt leírni is hosszú lenne, ezért keress telefonon, ha elakadtál!

Ami általános igazság, hogy a széfek nyitott állapotban programozhatók.

Az ajtón hátul található egy reset kapcsoló, és ennek megnyomása után lehet megadni az új kódot.

Némelyik típusnál csak be kell ütni az új kódot, és kettős kereszt… (nyitott állapotban).

Mi ezt nevezzük teljes körű szolgáltatásnak 🙂

Bútorszéf programozás? Hívd a széfszakértők csapatát bizalommal!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95