Széfnyitás ingyen?

Széfnyitás ingyen

Valóban van széfnyitás ingyen?

 

„Megcsinálnád nekem…szívességből? Hiszen olyan rég ismerjük egymást! Becsszó, elmondom mindenkinek, milyen remek munkát végzel, így végül is mindketten jól járunk!” – hallja minden szakember életében legalább egyszer. Velünk is megtörtént… úgyhogy most egy cikkben összefoglaljuk, mit takar az ingyen széfnyitás fogalma. 

 

Az üzleti világban helytállni embert próbáló feladat. Hiszen sok ügyfél, partner valahol barát is. Van, akinek régen látott jó cimbora, kedves osztálytárs, volt munkaerő – kiváltképp akkor, ha szüksége van az adott szolgáltatásra, lehetőleg ingyen. Ismerős a helyzet?

Eláruljuk, miért nincsen ingyen széfnyitás – és mi történne, ha mégis ellenszolgáltatás nélkül segítenénk!

 

A TE értékeidről van szó

 

Elsősorban a Te érdeked, hogy a széfed ne zárolja előled az örökkévalóságig, amit korábban, a meghibásodás előtt beletettél. Hiszen a te értékeid, neked fontosak, legyen az pénz, fontos irat vagy emlékezetes tárgy. Mi garantálja, hogy valaki ki tudja majd nyitni úgy, hogy semmi nem sérül sem a tartalmában, sem a zárszerkezetben? Mert kinyitni valóban viszonylag egyszerű, vigyázni rá azonban a nyitás közben már igencsak nagy szakértelmet igényel

 

„Csak egy 20 perces munka”

 

Nekem az. Neked mennyi lenne? Ha neked is 20 perc úgy, hogy utána is tudod használni a széfet, miért lenne rám szükséged? Nekem azért megy 20 perc alatt a teljesen sérülésmentes, precíz széfnyitás, mert a rutin a kezemben és a fejemben van. Mert évekig tanultam, éjt nappallá téve gyakoroltam – érted. Hogy Neked ne kelljen utána új széfet vásárolnod, hogy a te mindennapjaidat könnyítsem meg vele. Ezért vettem és veszem a legjobb minőségű szerszámokat és ezért képzem magam nap mint nap, hogy minden széftípus működésével tisztában legyek. Ezt fizeted meg, nem a 20 percet.

 

Tudod, szívességből…

 

Megkérsz valakit, egy ismerőst, hogy segítsen rajtad, hiszen olyan régi barátok, ismerősök vagytok. Ő felajánl egy igencsak kedvezményes összeget, mire te húzod a szád. Arra gondoltál, talán majd szívességből, ingyen széfnyitást kapsz, hiszen ismeritek egymást. 

De a dolog nem biztos, hogy olyan egyszerű. Előbb szükséges egy állapotfelmérés. Bonyolultabb esetben néhány alkatrészt, szerszámot is venni kellene a művelethez. Ez azt jelenti, hogy az illetőnek költségei keletkeznek, te nem akarsz fizetni a munkáért, miközben a családot etetni kell, a számlákat be kell fizetni.  

Ingyen munka gyakorlatilag nem létezik, sehol, semelyik területen. Ha valahol mégis, akkor az olyan is. Neked kell tudnod, melyik éri meg jobban: egyszer kifizetni a szakember hozzáértő, minőségi munkáját, vagy húzni az időt, és az ingyen munka elvégzése után még új széfet is keresni, kifizetni, beüzemelni? A döntés mindig a Tiéd.

 

Széfnyitás ingyen nincs, de…

 

  • garantálom, hogy a lehető legjobb árakon dolgozunk, amiért minőséget kapsz
  • garantálom, hogy ha minőségi a széfed, és nem a zár romlott el, akkor sérülésmentesen nyitom ki a széfed, nem kell újat venned
  • garantálom, hogy ha javítható a zár, akkor zárcsere nélkül megszereljük neked
  • garantálom, hogy Budapest területén egy órán belül ott vagyunk, mert az idő is pénz

 

Nézd meg az árainkat, és döntsd el, hogy ez megéri-e neked – vagy inkább keresel ingyen valakit, aki egyiket sem tudja megígérni a fentiek közül!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95