A kínai GR Golden Road páncélszekrény kinyitása

GR Golden Road páncélszekrény kinyitása

GR Golden Road páncélszekrény kinyitása

 

Ha van egy páncélszekrényed az otthonodban vagy az irodádban, akkor nyugodt lehetsz afelől, hogy a pénzed, az ékszereid és a tárgyaid biztonságban vannak. Ám a nyugalom csak addig tart, amíg el nem hagyod a kulcsát vagy el nem felejted a kódját. Sőt, joggal merül fel benned az a kérdés is, hogy mi történik, ha esetleg meghibásodik a szerkezet és nem tudsz hozzáférni az értékeidhez? A trezor nyitás azonban számunkra nem jelent gondot!

Ha bekövetkezik a legnagyobb félelmed, vagyis a GR Golden Road páncélszekrény nem akar kinyílni, szó sincs arról, hogy örökre elzárva maradsz az értékeidtől. Neked csak egy telefonhívás lesz a dolgod, mi pedig elindulunk hozzád a helyszínre és segítünk!

 

Hogy működnek a GR Golden Road páncélszekrények?

 

Ezeknek a kínai széfeknek a lényege, hogy alapvetően kóddal nyithatóak, de van hozzájuk egy speciális kulcs is, vészhelyzet esetére. Az elem ugyanis belül található, és ha esetleg lemerülne, kulccsal továbbra is ki tudod nyitni. Az ajtó belső oldalán található piros gomb reseteli a rendszert, ezáltal a kód megváltoztatására szolgál. Ha sem kóddal, sem a kulccsal nem működik a páncélszekrény, akkor szakember által végzett megfelelő helyen való fúrás lehet a megoldás.

 

GR Golden Road páncélszekrény ajtó háta

 

Persze fordítva is működhet; lehet, hogy te régimódi típus vagy, nyúlsz a páncélszekrény kulcsáért, de sehol sem találod azt, és a fejedet vakarva próbálod kitalálni, mi is volt a kódod. Ne aggódj, előfordul az ilyesmi, hívj nyugodtan és találunk megoldást a problémára, értékeidet pedig újra a kezedben tarthatod majd. 

Az is megtörténhet, hogy valami miatt meghibásodik a trezor és emiatt nem nyílik. Nos, ebben az esetben is ugyanaz a szabály, ide szakember kell, aki sérülés nélkül kinyitja a széfet és meg is javítja azt. Az utóbbiakkal kapcsolatban lényeges, hogy ha szeretnéd kiküszöbölni a hasonló helyzeteket, érdemes két-három évente egy általános ellenőrzés végeztetned, így ha valami el is akart romlani, szakértőként meg tudjuk előzni azt.

 

Hogy zajlik a GR Golden Road páncélszekrény kinyitása?

 

Legutóbbi ügyfelünknél lemerült az elem, és a kulcsa nem volt meg. Az egyeztetést követően a zárszerkezetet speciális eszközeinkkel manipulálva nyitottuk ki.

 

GR Golden Road páncélszekrény zárja

 

A lényeg azonban az, hogy nem szabad kétségbe esned, a páncélszekrényed ugyanis garantáltan nem marad zárva, ha hozzánk fordulsz! Egyedül azonban semmiképpen nem érdemes hozzálátni a nyitáshoz, ugyanis akár komoly károkat is okozhatsz néhány, nem megfelelő mozdulat által. 

Nem kell tehát aggódnod a GR Golden Road páncélszekrény nyitása miatt: hívj fel minket, egyeztessük a részleteket, és gondoskodunk róla, hogy a lehető leghamarabb megoldódjon a probléma!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95