Yale bútorszéf nyitás szakszerűen

Roncsolással, vagy roncsolás nélküli Yale bútorszéf nyitás

 

A bútorszéf akkor jó, ha zárva van és aki nem illetékes, az nem is tudja kinyitni azt. De mi történik abban az esetben, ha a Yale bútorszéf nyitása neked sem megy, mert megmakacsolta magát? A széfek esetében nagyon fontos a bizalom és még fontosabb a szakértelem. Bizalommal fordulhatsz hozzánk Yale bútorszéf meghibásodásakor, nyitásával kapcsolatban is. 

 

Milyen esetekben tudunk segíteni?

 

Akár a legbanálisabbnak tűnő esetről, a legkomolyabb betörési kísérletig bármivel megkereshetsz minket, Széfszakértőket. Nem túl nagy merészség azt állítani, hogy találkoztunk mi már mindennel – ha nem is feltétlenül a való életben, de a szakmai versenyeken már biztosan. És büszkén jelentjük, hogy meg is oldottunk minden problémát!

Mivel a Yale közkedvelt szobaszéf, amit szállodákban, magánházakban is használnak, így gyakran előfordul az új használó “rövidzárlata”, vagyis hogy elfelejti a korábban beállított számkombinációt, és a biztos helyre eldugott vésznyitó kulcsot se találja. A Yale széfnél kódok variációjából bizony van bőven, ugyanis 100 millió kódvariációs lehetősége van ennek a típusnak. Ebből is látszik, hogy túl sokáig próbálgatni a variációkat nem érdemes, mert csak zárolja magát a széf, és hosszú perceken keresztül figyelhetjük az óramutató lassú ketyegését, mire újra lehetőséget ad a próbálkozásra.

Ennél is rosszabb eset, amikor rongálás történt. Ilyenkor különösen nem ajánljuk, hogy a széfet otthoni megoldásokkal, esetleg flexszel vagy hegesztővel próbáld kinyitni. Még ha úgy is vagy vele, hogy a széfnek már mindegy, a tartalomnak és a te testi épségednek viszont még nem! 

Egy széf nyitásánál nem csak a külső-, hanem a belső sérüléstől is meg kell óvni azt. Mi garantáljuk, hogy sértetlen marad a széf tartalma.

 

Mikor, hogyan és hol tudunk segíteni a Yale bútorszéf nyitásában?

 

Tulajdonképpen bármikor! Munkatársaink telefonon várják hívásodat, illetve akár weboldalunkon keresztül is kapcsolatba léphetsz velünk. 

  • A hogyan kérdésre általános választ nem tudunk adni, hiszen ahány széf, annyi megoldandó probléma. Viszont az biztos, hogy a legkorszerűbb szerszámokkal és a legfrissebb zármanipulációs tudással rendelkezik Széfszakértő csapatunk. Az se gond ha nincs kulcs.
  • A hol kérdés megválaszolásakor fellélegezhetnek azok, akiknek átfutott az agyán az, hogy hogyan viszem el ezt a monstrumot (mármint s széfet) a telephelyre. Erre ugyanis semmi szükség! Telefonhívásodtól számított 1 órán belül ott vagyunk nálad (ha Budapestről keresel minket), és már nyitjuk is a Yale széfedet. Amennyiben nem Budapestről kéred a segítséget, akkor se csüggedj, a fővároson kívül is segítünk, ahogy, és amilyen gyorsan tudunk. Mi nem húzzuk az idődet és nem tesszük tönkre a széfedet sem!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95