Budapesti Pénzszekrénygyár típusú páncélszekrény nyitása, javítása – lehetséges?

Szereted a régiségeket, és szereted megőrizni az eredeti funkciójukat? Szeretnél birtokolni – és használni! – egy budapesti pénzszekrénygyár típusú páncélszekrényt, de félsz, hogy mi történik, ha elromlik? Ne aggódj, segítünk! Mai cikkünkben megmutatjuk, hogyan is néz ki a budapesti pénzszekrénygyár típusú páncélszekrény nyitása, javítása.

Ha szereted az antik dolgokat, vagy az otthonod, irodád „a régi szép időket” idézi, akkor a budapesti pénzszekrénygyár típusú páncélszekrény bizonyára nem újdonság számodra. Ez a kétkulcsos rendszerű magyar széf hatalmas méreteivel vonzza a tekintetet és a helyiség meghatározó fókuszpontja lehet. 

Rajta van a „mindenképpen akarok egy ilyet!” listádon, vagy esetleg már be is szerezted? Készülj fel, hogy régebbi típusú páncélszekrényként a meghibásodás sajnos benne van pakliban, de ne aggódj, mert rendszeres karbantartással ezt könnyedén elkerülheted. 

A budapesti pénzszekrénygyár típusú páncélszekrény karbantartása, javítása

Minden széfnél fontos a rendszeres felülvizsgálat, átnézés és esetleges javítás, de a régebbi típusúaknál különösen igaz, hiszen a sok használat, az alkatrészek kopása, a kulccsal bevitt zsebpiszok és magának a kulcsnak az elvékonyodása az évek folyamán összeadódik. A budapesti pénzszekrénygyár típusú páncélszekrény már elég idős ahhoz, hogy megérdemelje az extra törődést.

Legalább 2-3 évente, de inkább évente érdemes kihívnod minket, hogy átnézzük. Nyugodtan megbízhatsz bennünk, minden munkatársunk tapasztalt szakember, és a speciális eszközeink is megvannak a páncélszekrényedhez!

Új páncélszekrény a régi köntösében

Gondoltál már arra, hogy modernizáld a széfedet? A kétkulcsos rendszert le tudjuk cserélni elektromosra, PIN kódosra vagy távirányítósra, így a klasszikus páncélszekrény modern belsőt rejt majd, és extra biztonságos lesz. Arról nem is beszélve, hogy a betörők nem lesznek felkészülve arra, hogy egészen más zárrendszer van a széfen belül, mint amit a külleme sugall…

Természetesen a zárcserét roncsolásmentesen végezzük, a különös eszmei értékkel bíró páncélszekrényeden egy karcolást sem ejtünk.

A budapesti pénzszekrénygyár típusú páncélszekrény nyitása

Sajnos a gondos karbantartás mellett sem zárható ki 100%-an, hogy valami elromlik, különösen egy ilyen régi páncélszekrényként. Lehet, hogy a korábbi tulajdonosai nem gondoskodtak róla megfelelően, vagy elvékonyodik és beletörik a kulcs, vagy egyszerűen csak peches napod van és nem nyílik…

Minden páncélszekrényél elmondjuk, de itt különösen igaz: NE PRÓBÁLD MEG EGYEDÜL KINYITNI! A házibarkács módszerekkel csak rontasz a helyzeten, és egy ilyen régi széfnél ez akár visszafordíthatatlan károkat is jelenthet. De még a legjobb esetben is vagyonokba fog kerülni, ha helyre akarjuk hozni.

Ha nem nyílik, beragadt, beletört a kulcs, vagy csak simán elvesztetted a kulcsod, hívj azonnal minket! Budapest területén egy órán belül a helyszínen vagyunk, de vidékre is azonnal elindulunk. A budapesti pénzszekrénygyár típusú páncélszekrény nyitása nem gyerekjáték, de nekünk megvannak az eszközeink hozzá!

Az értékeidet sem kell tőlünk féltened, minket csak a zár érdekel – az, hogy mi van a szekrényben, a te dolgod. De természetesen, ha szeretnéd, végig is nézheted az egész folyamatot, nem fogunk megsértődni.

A lényeg, hogy ha baj van, vagy épp ellenkezőleg, ha szeretnéd megelőzni a bajt, hívj minket, mert

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95