Széfnyitás Budapest- legyen reggel vagy éppen este!

Széfnyitás Budapesten

Megbízható széfnyitás Budapest környékén

 

Ha van egy széf az otthonodban vagy az irodádban, akkor nyugodt lehetsz afelől, hogy a pénzed, az ékszereid és a tárgyaid biztonságban vannak. Ám joggal merül fel benned a kérdés, hogy mi történik, ha esetleg meghibásodik a szerkezet és nem tudsz hozzáférni az értékeidhez? A széfnyitás  Budapest környékén, vagy akár országszerte egy megfelelő szakember számára nem jelent gondot!

 

Széfnyitás Budapest? Nyugalom, tudunk segíteni!

 

Szó sincs arról, hogy örökre elzárva maradnak az értékeid, a nálunk dolgozó profi szakemberek azonnal a segítségedre sietnek, ha hívsz minket, hogy meghibásodott a széf és nem tudod kinyitni – vagy éppen bezárni.

 

Melyik a legmegbízhatóbb széf?

 

Lényeges tisztázni, hogy számtalan különböző fajta széf létezik, viszont bármelyik esetében előfordulhat az, hogy valami miatt egy idő után meghibásodnak. Így semmiképpen ne ez alapján keresd meg a számodra ideális szerkezetet!

 

A piacon levő széfek abban egységesek, hogy nagyon magas mechanikai védelmet nyújtanak, masszív zárszerkezettel és zsanérozással vannak felszerelve.

Az alapján érdemes páncélszekrényt választanod, hogy a benne tárolt dolgod milyen értékű. Ebben segít a MABISZ besorolása.

Sajnos azt tapasztaljuk, hogy sokszor tárolnak gagyi széfekben milliókat. Ez nem jó megoldás…

 

Komolyabb értékekhez tűz elleni védelmet adnak, szóval akár pótolhatatlanul fontos dokumentumokat is őrizhetsz benne.

 

Másik fontos tényező a rögzítése. Megfelelő rögzítés nélkül felkapják, vagy egy pajszerral lefeszítik, és elviszik.

 

Magasabb kockázatvállalási értékhatárral köthetsz rá biztosítást.

Természetesen vannak közöttük különbségek is, ezzel kapcsolatban azonban két jó hírünk is van számodra. 

  1. Az egyik, hogy minden igény számára van megfelelő szerkezet, így te is kiválaszthatod a számodra leginkább ideálisat. 
  2. Teljesen mindegy, melyik verziót választod, meghibásodás esetén létezik megfelelő megoldás minden esetben. 

 

Széfnyitás Budapesten – mi a teendőd?

Mi történik, ha meghibásodik a trezor?

 

Egy ilyen szerkezetet évtizedekre vásárol az ember. Ilyen hosszú idő alatt azonban rendszeres karbantartás mellett is előfordulhat, hogy valami miatt meghibásodik a széf. Ha nem engedelmeskedik értékeid őrzője, nem kell kétségbe esned, ugyanis van megoldás a problémára. Nem, nem az internetes videók lesznek a segítségedre, ide szakember kell, aki sérülés nélkül kinyitja a széfet és meg is javítja azt.

 

A széfnyitás menete

 

A szakember a helyszínre érkezik, igazolja magát, majd ellenőrzi a tulajdonjogot, ezután felméri a problémát. Lehet, hogy zárcserére lesz szükség, de elképzelhető, hogy elegendő a mechanikai nyitás, ez lesz a megoldás. Az is lehet, hogy egy alkatrész cseréjére van szükség.

Mindez csak a helyszínen derül ki, így pontos árajánlatot is csak ekkor tud adni a kollégánk. De soha nem kezdünk bele a feladatba, amíg meg nem beszéltük az árat!

Ha elfogadtad az árat, akkor pedig a szakember elkezdi a széfnyitást.

Megfelelő eszközökkel és sok-sok széfnyi szakmai tapasztalattal a háta mögött kollégánk meg tudja mondani mennyi időt vesz igénybe.

 

Hogyan kerülheted el, hogy még egyszer elromoljon a széf?

 

Sokat tehetsz a széfed egészségéért, ha 2-3 évente általános ellenőrzést végeztetsz rajta. Így megóvhatod az értékeidet és a trezorodat is egyaránt. Lényeges azonban hangsúlyozni, hogy ennek ellenére nem hárítható el teljes mértékben a hibajelenségek esélye, vagyis érdemes már most elmentened a telefonszámunkat, hogy karbantartási igény vagy akár gond esetén mielőbb értesíthess minket!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95