Széfnyitás akár Miskolcon is

széfnyitás Miskolc

Széfnyitási gond Miskolcon?

 

Az embert a kezdet kezdetétől foglalkoztatta a kérdés, hogy zárhatja el értékeit. De mi történik, ha a dolog túl jól sikerül és nem nyílik a trezor ajtaja? Ma már erre is van megoldás, a széfnyitás Miskolc városában is megoldható.

 

 Az elpusztíthatatlan és kinyithatatlan értékmegőrző esetén- a széfnyitás Miskolc környékén sem probléma

 

Hiszed vagy sem, a hirosimai támadás helyszínétől csupán 360 méterre volt egy széf, ami az atombombával szemben is állta a sarat: nem nyílt ki az ajtaja, mikor az becsapódott. Gondoltad volna, hogy a „bombabiztos széf” kifejezés, ennyire megállja a helyét egy szomorú történelmi esemény tükrében is? Az atombomba pusztítását, és az azt követő tűzvész során a bank épületéből egyedül az amerikai Mosler széf őrizte meg sértetlenül a tartalmát: készpénzt, részvényeket, dokumentumokat. Ennyire nyugodt szívvel bízhatod értékeidet egy első osztályú széfre. 

Ugyanakkor bármilyen kiváló minőségű széfet birtokolsz is, előfordulhat, hogy nem nyílik ki a zárja neked se, hiába próbálkozol a megfelelő kulccsal vagy kóddal. Ebben az esetben érdemes szakembert hívnod. Ha miskolci vagy, nyugodtan fordulhatsz hozzánk: rövid időn belül ott a Széfszakértők csapata és atombiztos lehetsz, hogy az értékeid hamarosan újra szabadon hozzáférhetővé válnak. 

 

Csak semmi „csináld magad könnyedén“

 

Tudtad, hogy Jack Daniels is tovább élhetett volna, ha mérgében nem rúg bele egy nagyot a széfjébe?  Amikor az nem nyílt ki egy reggel az irodájában dühből, egyedül akarta megoldani ezt a problémát, olyan sérülést szerzett, ami nem sokkal később elfertőződött és megölte. Kár, hogy a whisky királya nem hívhatta fel a Széfszakértők csapatát, mert az életét menthette volna meg egy kollégánk! 

Ha az életed nincs is veszélyben, a szakember téged is megkímélhet számos kellemetlenségtől és felesleges többletköltségtől. Mindegy, hogy a fővárosban, vagy Miskolcon szembesülsz a bajjal: széfnyitáshoz keress egy specialistát! Legyen szó zárnyelv elakadásáról, elhagyott kulcsról, vagy meghibásodott rendszerről, egy igazi profi nem ismer lehetetlent. 

 

Már a régi rómaiak is…

 

Már az ókori Rómában is kiemelt figyelmet fordítottak az értékek védelmére, akkor sem voltak ismeretlenek a zárak. A szekrényekben akkoriban még háztartási felszerelési tárgyakat vagy papirusz tekercseket tároltak, az értékeket pedig vasveretes ládákban őrizték, melyeket többfogú kulccsal lehetett nyitni. Ezeket a ládákat vaspántokkal a padlóhoz rögzítették, így szinte lehetetlen volt a kulcs nélkül hozzáférni tartalmához, vagy elvinni az egészet. Tulajdonképpen ezek voltak a mai széfek ősei. 

 

 Hívj minket, ha Miskolcon vagy és széfnyitás kell!

 

Ha pedig némi problémád akad a széfnyitással, akkor ne aggódj, nem kell úgy törnöd a fejed, mint a régi rómaiaknak! Ma már erre is van megoldás: a széfnyitás Miskolc környékén Szabó Dénes csapatával, a Széfszakértőkkel lehetséges. Amellett, hogy gyorsan a helyszínen vagyunk, korrekt árakkal, hatékonyan, a legmodernebb céleszközökkel és a legfelkészültebb kollégákkal dolgozunk. Számos referencia bizonyítja, hogy pontosak, precízek, megbízhatóak és körültekintőek vagyunk. Ha nem nyílik a széfed zárja tárcsázd az alábbi telefonszámot:

+3620 575 1595

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95