Széf felnyitás – megoldás S.O.S. vészhelyzetekre is

Széf felnyitás

Széf felnyitás 

 

Ősi bölcsesség, hogy amit megtanulsz, az a tied, nem vehetik el tőled! De talán te is úgy vagy vele, hogy jobb a kézzel fogható értéktárgyakat is addig birtokolni, amíg te szeretnéd, ezért beszereztél otthonra egy széfet. Bölcs döntés, de előfordulhat, hogy a széfbe zárt dolgokhoz nem tudsz hozzáférni. Csak semmi pánik! Van neked egy tuti tippünk, kihez fordulj széf felnyitás ügyében!

 

 A jó szakember házhoz jön – széf felnyitás gyorsan és jó áron

 

Napjainkban számos remek márka közül válogathatsz, ha széfről van szó. Biztos lehetsz benne, hogy időtállóak és biztonságosak, és a belehelyezett értéktárgyaidat egyetlen furfangos betörő sem tudja majd elcsenni. Egy pillanatig se gondolkodj azon, hogy értékes befektetés-e egy ilyen darab, mert biztos, hogy hosszú távon megéri!

 

Fontos azonban megjegyezned, hogy semmi sem tökéletes vagy hibátlan, a modern technika vívmányai sem tutibiztosak. Egy nap talán te is arra ébredsz, hogy a széf tartalmához bizony nem csak az illetéktelen kezek, de az illetékesek se nagyon férnek hozzá. Mit is tehetsz ebben az esetben? Keress fel egy remek szakembert, aki sérülésmentesen felnyitja a zárat, és hozzájuttat téged a tartalmához! 

 

Miért érdemes a Széfszakértőket megcsörgetni? 

 

Mert Budapesten akár 1 órán belül kiszállunk hozzád, így S. O. S. megoldjuk a gondod, ha az a széf felnyitás körül forog. De ne csüggedj akkor sem, ha az ország más pontján akad problémád! Mi bárhova házhoz megyünk, és nem bánja meg a pénztárcád sem, ha minket választasz.

Napjainkban talán az idő a legnagyobb kincs – spórolj és nyerj időt velünk!

Happy End a Széfszakértőkkel

 

Mit is érdemes tenni, amikor nem nyílik a széfed?

Először is bizonyosodj meg róla, hogy valóban a széffel van-e baj, nem pedig a kulccsal! Az is előfordulhat, hogy rárakódott a zsebpiszok, vagy eljárt felette az idő: próbálkozz a pótkulccsal is, esetleg legyen nálad mindig egy darab szarvasbőrből készült törlőkendő, amivel megtisztogatod a kulcsot.

De az is megeshet, hogy elfelejtetted a kódot, nemdebár? Próbálj meg kicsit lehiggadni. Könnyen lehet, hogy nem emlékszel a kódra, amivel a zár nyílik, vagy idegességedben többször is félreütötted. Ha így áll a helyzet, hívj minket nyugodtan, nem fogunk kinevetni, tudjuk, hogy bárkivel előfordulhat.

De hívhatsz akkor is, ha amúgy minden rendben lévőnek látszik, a kulcs is, a kód is, a széf mégsem akar kinyílni.

 

Mennyibe kerül a széf felnyitás?

 

Részletes egyeztetés után a telefonba a munka megkezdése előtt megkapod, és ha nem érzed megfelelőnek, akkor keress nyugodtan mást!

Amíg kiérkezünk, készítsd elő a személyazonosságod, lakcímkártyád,  és a széf tulajdonjogát biztosító okiratokat, hogy a széf felnyitás procedúrája még gyorsabb legyen – első lépésben ugyanis ellenőriznünk kell, hogy nem egy rablásban segédkezünk épp. Ezután szakemberünk speciális technikával és műszerekkel felvértezve a széfed lovagja lesz, és gyorsan kiszabadítja a tulajdonodat!

 

Kávéházi Konrádok kíméljenek!

 

Ismered azt a kifejezést, hogy Kávéházi Konrád? Az első világháború alatt mindenbe belekotnyeleskedő, mindenről megfelelő tudás nélkül véleményt formáló, kávéházakban feltűnő jómadarakat becézték így.

Jobb, ha te nem lépsz a nyomdokaikba és hagyod, hogy az adott helyzetről egy profi mondjon véleményt és vállaljon kezességet! Ne feszegesd a zárat, és ne hallgass a Youtube csatorna önjelölt Konrádjainak tuti tippjeire se, mert abban csak az lesz a tuti, hogy új széfet kell venni, a pénztárcád meg kiszenved végelgyengülésben. Vegyél egy nagy levegőt, légy laza, és kizárólag komoly szakember segítségét vedd igénybe.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!
 06 20 575- 15- 95

 

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95