Számkombinációs kulcsszéf kinyitása

Hogyan oldható meg a számkombinációs kulcsszéf kinyitása?

 

Az egy pillanatig sem kérdés, hogy az ember az értékeit mindig a lehető legnagyobb biztonságban szeretné tudni, különösen ha lakáskulcsról van szó. Szállásadás esetén, különösen az Airbnb lakások esetében, remek megoldás egy ilyen számkombinációs kulcsszéf, amely által az illetékesek úgy is bejuthatnak, hogy a tulajdonos nincs jelen érkezéskor vagy távozáskor. De mi történik akkor, ha valaki elfelejti a kódot, vagy elállítják a bérlők? Erre is létezik megoldás!

 

Mi is az a számkombinációs kulcsszéf?

 

Ez tulajdonképpen egy olyan kis méretű széf, amely tökéletesen alkalmas a kulcsok tárolására. Mivel számkombinációval nyílik, amely adott esetben változtatható, nagyon népszerű megoldás a szállásadók körében. Mikor tudod, hogy hamarosan vendégek érkeznek, de neked rengeteg plusz időt jelentene a helyszínen várni őket, a kulcsot bátran behelyezheted a széfbe. Ha megadod a kódot az érkezőknek, ők könnyedén be tudnak jutni, távozáskor pedig akár vissza is tehetik a kulcsot. Ez a lehető legpraktikusabb és legbiztonságosabb módja az ilyen jellegű szállások esetén a kulcsok tárolásának.

Ezek a falra vannak felfúrva, vagy a rácsra lakatszerűen feltéve.

 

Mi történik, ha nem nyílik a széf?

 

Ha elfelejtetted a számkombinációt vagy éppen valami más oka van annak, hogy nem nyílik a széf, nem kell kétségbe esned. Az első és legfontosabb szabály ebben az esetben az, hogy ha több próbálkozást követően sem nyílik ki a széfed, akkor szakembert hívsz a helyszínre és nem egyedül próbálod megoldani a problémát. Ez azért is fontos, hogy mert egyrészt te magad is megsérülhetsz a házi módszerek alkalmazása közben, másrészt pedig a meglévőnél is komolyabb kárt tehetsz a számkombinációs kulcsszéfedben, amit maximum leverhetsz, vagy levághatod, de az többet nem használható, és kérdés, hogy úgy hozzáférsz-e valaha a kulcsodhoz…

Vagyis, ha megéreztek a vendégeid, de nem boldogulnak a kulcsszéffel vagy éppen neked nem akar kinyílni az ajtaja, akkor ideje minél előbb segítséget kérni. 

Miért érdemes minket választanod?

 

Számtalan esetben segítettünk már különböző helyzetekben, így nincs, ami felkészületlenül érne minket a sérülésmentes kulcsszéfnyitás kapcsán. Azt azért tudni kell, hogy nem mindegyik típus nyitható roncsolás mentesen…

Speciális eszközökkel dolgozunk, vagyis biztos lehetsz benne, hogy értékeid tárolója a lehető legjobb kezekben van a jelenlétünkben. Az addig hatalmasnak tűnő probléma pedig hamarosan egy apró, felejthető bosszúság marad csupán, ami csak egy picit akasztotta meg a napodat. 

Hívj minket bátran, még akkor is, ha elsőre úgy tűnik, hogy megoldhatatlan szituációról van szó. Mentsd el a telefonszámunkat, hiszen bármikor szükséged lehet egy segítő kézre. Minél hamarabb tárcsázol minket amikor baj van, annál előbb a helyszínre tudunk majd érni. 

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95