A széfnyitás ára: Se nem csillagászati, se nem filléres, de hidd el, megéri!

Széfnyitás ára

Valóban fontos a széfnyitás ára?

 

Ha megesik az a sajnálatos helyzet, hogy nem jutsz hozzá a széfben őrzött értéktárgyaidhoz, akkor minden esetben érdemes szakember segítségét kérned. Az első dolog, ami ilyenkor a legtöbb embernek eszébe jut, az az, hogy vajon mennyibe fog ez neki kerülni. Segítünk egy kicsit eligazodni a széfnyitás ára témakörben!

 

Szakember vs Self-made

 

Nem árulunk zsákbamacskát, mi férfiasan bevalljuk, hogy nem lesz olcsó a folyamat. Viszont nem kell megijedned sem, az összeg biztos nem fogja kiverni nálad a biztosítékot. 

 

Könnyen lehet, hogy elsőre úgy gondolod, a problémát megoldod te ingyen is, az interneten annyi cikk és videó van arról, hogyan nyiss ki egy széfet! Mi viszont óva intünk ettől, mert az Óperenciás tengeren innen és túl is az a nagy helyzet, hogy minden mesterember munkája olcsóbb, mint egy új széf vásárlása, a tartalmáról nem is beszélve!

És bizony nagy az esély, hogy nagyobb kárt teszel a széfben, ha nekiesel, mint amennyi amúgy a széfnyitás ára lenne. Vannak dolgok, amire nem érdemes sajnálni a pénzt, ilyen mondjuk a jó fogorvos, a minőségi cipő, vagy egy mesterember megfizetése.

 

Mi garantálja neked, hogy megérjük a pénzünket?

 

A kiváló referenciák mellett igazolhatjuk, hogy nemzetközileg elismert szakemberekkel dolgozunk együtt, akik folyamatosan bővítik tudásukat, szakmai versenyeken is komoly eredményeket érünk el, szerszámaink korszerűek és kiváló minőségűek.

A munka megkezdése előtt konkrét árajánlatot adunk, és már nyitjuk is a széfedet. Ha drágállod a széfnyitás árát, akkor pedig nem történik semmi. Velünk nincs veszítenivalód.

 

 Széfszakértők: nálunk a legjobb a széfnyitás ára!

 

Na, de te azt szeretnéd igazán tudni, hogy pontosan mennyi is az annyi, ugye? Nos, őszintén szólva, nekünk is az a leghőbb vágyunk, hogy ezt eláruljuk neked, de sajnos, ahány gikszer, annyiféle megoldási lehetőség és annyiféle a széfnyitás ár is.

A probléma komplexitására és jellegére látatlanban nem tudunk pontos árat mondani. Egy alapos, részletekbe menő telefonos egyeztetés során meg tudjuk saccolni a munkánk körülbeli árát, de fix végösszeget a széfről küldött fénykép alapján tudunk mondani, amikor már megbizonyosodtunk a dolgok nyitjáról. S bizony ez akkor sem lesz másként, ha más vállalkozót keresel meg a problémáddal. 

 

Nyugodtan teszteld le, mert megér egy próbát, de mi egy dolog felől biztosítunk: a profi, precíz szakemberek közt még mindig mi vagyunk a pénztárcád legjobb barátai: ha minket bízol meg a munkával egyrészt gyorsan a probléma végére járunk, másrészt velünk spórolhatsz a legtöbbet is.

Nekünk nincs lehetetlen, a legjobb tudásunk szerint, lelkiismeretesen segítünk neked. A szakmánk a hivatásunk, és nem akarunk visszaélni a tudásunkkal. Számunkra elsődleges az ügyfeleink bizalma, nyugalma és megelégedettsége.

 

Ahogy a titkok kamrája a Harry Potterben óhatatlanul kitárult, úgy nyílik ki minden széf a mi kezeink közt. Ebben persze semmi mágia nem lesz, csak a képzettségünk és műszereink eredményezte elkerülhetetlen megoldás. Hidd el, megéri belénk fektetni bizalmadat, és a gyors megoldás árát sem fogod sokallni, amikor roncsolás nélkül kinyitjuk a széfedet. 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95