Páncélszekrény zár nyitás akkor és ott…

páncélszekrény zár nyitás

Páncélszekrény zár nyitás bárhol, bármikor…

 

Nincs olyan, ami lehetetlen, csak olyan ember, aki tehetetlen! – tartja a mondás. De szerencsédre mi nem vagyunk tehetetlenek és lehetetlent sem ismerünk, főleg ha páncélszekrény zár nyitás a tét.

 

Az értékeid maximális védelme

 

Gondolkoztál már rajta, hogy vajon otthonodban vagy irodádban elég nagy biztonságban vannak-e az értékeid?

Mi történne, ha valaki betörne hozzád, és a legértékesebb személyes tárgyaidat vagy esetleg fontos információkat tartalmazó adathordozókat vinne el?

Ezt természetesen senki sem akarhatja. Erre nyújt igazán hasznos megoldást egy páncélszekrény! Akár kisebb vagy nagyobb dolgot szeretnél biztonságban tudni, ha van egy jó kis széfed, akkor nyugodt lélekkel léphetsz ki az ajtón.

 

De mi történik, ha TE nem tudod kinyitni a páncélszekrény zárját?

 

A legmodernebb technológiával is előfordulhat sajnos, hogy elromlik. Sőt, az sem biztos, hogy maga a széf romlik el, egészen egyszerűen előfordulhat, hogy elveszik a hozzá tartozó kulcs, vagy éppen kiesik a fejedből a széf kódja. Hiszen emberből vagyunk, felejtünk és hibázunk. Így megtörténhet, hogy éppen valamire nagyon szükséged lenne a páncélszekrényedből, de nem tudsz hozzáférni – ilyen esetben kell szakértőhöz fordulnod. Méghozzá a mi csapatunkhoz! 

Bármi is történt, ami miatt nem tudod kinyitni a széfedet, mi gyors és szakszerű segítséget nyújtunk. Ha páncélszekrény zár nyitásra van szükséged ott és abban a pillanatban, akkor mi vagyunk a te embereid!

 

Páncélszekrény zár nyitás roncsolás nélkül

 

Az ember sokszor szereti maga megoldani a dolgokat, főleg, ha sürgős helyzetről van szó. Viszont ebben az esetben arra kérünk, hogy inkább ne próbáld meg házi módszerekkel felfeszegetni a széfed ajtaját, mert csak ronthatsz a helyzeten (kivéve ha esetleg zárszakértő vagy). 

A mi csapatunk évek óta foglalkozik páncélszekrények kinyitásával, és mi garantálni tudjuk, hogy a legtöbb esetben karcolás nélkül ki fogjuk tudni nyitni a zárat. Rendelkezünk a megfelelő speciális eszközökkel, legyen szó mechanikus vagy elektronikus zárról, amiknek a segítségével addig tudjuk manipulálni a páncélszekrény zárat, míg az ki nem nyílik.

Ha pedig semmiképpen sem lehet megoldani roncsolás nélkül, mi akkor is igyekszünk minél kisebb kárt okozni: a széfen a megfelelő helyeken lyukakat fúrunk, felmérjük a zárszerkezet állapotát, kijavítjuk azt, majd a művelet végeztével betömjük a lyukakat és lefestjük a széfet, így azzal sem kell bajlódnod, hogy újat vegyél.

Szóval arra kérünk, ne ess neki a széfed ajtajának se kalapáccsal, se fűrésszel, legkevésbé pedig flexszel. Ha valamilyen oknál fogva nem tudod kinyitni, akkor jussunk eszedbe! Páncélszekrény zár nyitásnál mi bármilyen problémát megoldunk, gyorsan és „fájdalommentesen”. Ne habozz hát, hívj fel minket, és tudd értékeidet továbbra is biztonságban!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95