Páncélszekrény nyitása akár nyom nélkül

Páncélszekrény nyitása

Ha nem nyílik, vagy nincs kód a páncélszekrény nyitása lehetetlennek tűnik

 

Ha van egy páncélszekrényed az otthonodban vagy az irodádban, akkor nyugodt lehetsz, a pénzed, az ékszereid és a tárgyaid biztonságban vannak. Ám a nyugalom csak addig tart, amíg el nem hagyod a kulcsát vagy el nem felejted a kódját. Sőt, joggal merül fel benned az a kérdés is, hogy mi történik, ha esetleg meghibásodik a szerkezet és nem tudsz hozzáférni az értékeidhez? 

Ne aggódj, a páncélszekrény nyitása nekünk nem jelent gondot!

Szó sincs arról, hogy örökre elzárva maradsz az értékeidtől! Csak hívj minket, hogy meghibásodott a páncélszekrényed és nem tudod kinyitni vagy éppen bezárni azt, máris elindulunk hozzád és segítünk!

 

Bárkivel előfordulhat, hogy elhagyja a kulcsot vagy elfelejti a kódot

 

Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor nyúlsz a páncélszekrény kulcsáért, de sehol sem találod azt, de az sem sokkal jobb, amikor a fejedet vakarva próbálod kitalálni, mi is volt a kódod. Ne aggódj, előfordul az ilyesmi, ilyenkor nem kell szégyellned, ami történt, hívj nyugodtan és találunk megoldást a problémára. Értékeidet pedig hamarosan újra a kezedben tarthatod majd. 

 

Előfordul a meghibásodás

 

Bár egy ilyen szerkezetet évtizedekre vásárol az ember, ilyen hosszú idő alatt azonban óhatatlan, hogy valami miatt meghibásodik a trezor. Ha valami miatt nem engedelmeskedik értékeid őrzője, nem kell kétségbe esned, ugyanis van megoldás a problémára. Nem, nem az internetes videók lesznek a segítségedre, ide szakember kell, aki sérülés nélkül kinyitja a széfet, és ha kell, meg is javítja azt. 

 

Hogy zajlik a páncélszekrény nyitás?

 

A hívásodat követően csapatunk egy szakértő tagja gyorsan a helyszínre érkezik, igazolja magát, majd felméri a problémát. Lehet, hogy zárcserére lesz szükség, de elképzelhető, hogy a mechanikai nyitás lesz a megoldás. Az is lehet, hogy egy alkatrész cseréjére van szükség. Mindez csak a helyszínen derül ki, így pontos árajánlatot is csak ekkor tudok adni. 

A lényeg azonban az, hogy nem szabad kétségbe esned, bármelyik eset is áll fenn épp, a páncélszekrényed ugyanis garantáltan nem marad zárva, ha hozzánk fordulsz!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk ki

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95