Mi történik a széfnyitás után?

széfnyitás után

Mi következik a széfnyitás után?

 

Elhárult a probléma, a szakemberek kinyitották a bezárult széfet. De mi a teendője széfnyitás után? Mire kell odafigyelnie, hogy ez többet ne fordulhasson elő? Cikkünkkel segítünk!

 

Széfnyitás után: praktikus tudnivalók

 

Ha a mesékről van szó, a boldogan éltek míg meg nem haltak hallatán joggal teszed fel a kérdést: na de mégis mit jelent az a boldogan? Ugyanúgy a valóságban is, egy rendkívüli helyzet után is felmerülhet a kérdés: no, de mi történik azután, ha a szakember megoldotta a problémát? Mégis, hogyan kell reagálni az adott helyzetre: egy felszabadult, mély sóhaj megold mindent? 

Ez könnyelműség lenne! Bármi is okozta a széffel kapcsolatos problémát érdemes elővigyázatosságból bizonyos lépéseket tenni. De a legfontosabb: ha a kolléga munkájával megelégedtél, a széf nyitása pedig gond nélkül történt, akkor érdemes a biztonság kedvéért elmenteni a cég számát, majd rendezni a számlát. Ezzel azonban nem értek véget a teendőid…

 

Széfnyitás után: a helyzettől függően

 

Először is fontos szempont, hogy miért nem tudtad kinyitni a széfet? 

  • Ha egy betörési, feltörési kísérlet miatt nem nyílt a zár, akkor mindenképp érdemes a zárat lecseréltetni, a lakáson belül a helyét újragondolni, és magának a lakásnak a zárjait is újakra cserélni. 
  • Amennyiben a kulccsal vagy a számkombinációval akadt gondod, ne felejts el pótkulcsot másoltatni, és biztos helyen tartani, a számkombinációt pedig jegyezd fel egy tuti helyre. 

A szakember tanácsát is érdemes kikérni: kollégánk a széfnyitás alatt el fogja mondani, hogy az adott széfednek mi az előnye, illetve a hátránya, mire kell odafigyelni, mi mindent kell észben tartani, hogy kell utána körültekintően a széfedet karban tartani. Ugyanis nem csak akkor kell törődni a széfeddel és a zárjával, ha már épp a küszöböt is átlépte a probléma: rendszeres karbantartással elkerülheted a következő meghibásodást!

Végül, de nem utolsósorban a széfed papírjaira is legyen gondod: biztos, de elérhető helyen tartsd őket. Gondold át, hogy hol lehet számára a legideálisabb hely, hogyan lehet garantálni, hogy ne kerüljön illetéktelen kezekbe, ugyanakkor számodra is könnyen hozzáférhető legyen, amennyiben szükséges? A későbbiekben ugyanis a szakember minden esetben a jelen helyzethez hasonlóan el fogja kérni a papírjaidat, ha korrekt módon, a rendőrséggel együttműködve dolgozik.

 

A Széfszakértőkkel 

 

Ha minket hívsz a széfnyitási, vagy karbantartási feladatokra, garantáljuk neked, hogy kollégánk gyorsan a helyszínre érkezik, és utána sem siet el, amikor a dolgok végére jár. Kollégáink a munkájukra hivatásként tekintenek, és nem csak minimálisan szükséges munkát végzik el: miután megoldják a problémát, utána szívesen adnak tanácsot.

 

Mire számíts, ha már nyitva a széf?

 

  • Számlától természetesen kapsz a munkánk végén
  • Ha bármi problémád lenne, nyugodtan hívhatsz újra minket! Amit megcsináltunk arra garanciát adunk.
  • Ha minket hívsz, szinte biztos, hogy nem kell a roncsolt zárú széfednek jelképes temetést rendezned a munkánk után: utána is ugyanúgy tudod használni, mint korábban.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95