Homesafe kinyitása

Homesafe kinyitása

Homesafe kinyitása

 

Egy otthoni széf igazi megnyugvást jelenthet hosszabb külföldi utak és a mindennapok során egyaránt, hiszen így mindig biztonságban tudhatjuk értékeinket. De mi történik, ha meghibásodik a zárszerkezet és nem tudjuk kinyitni a széfet? Pánikra semmi ok, itt a megoldás!

 

Miért jó egy homesafe?

 

Szerencsére nem kell folyamatos betörésektől tartani, mégis mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor egyszerűen nem tudunk visszaemlékezni, hogy bezártuk-e a lakást induláskor. Ilyenkor megnyugvást jelenthet, hogy ha az összes értékünk nem is, de a készpénz, a drágább ékszerek, és néhány egyéb apróság folyamatos biztonságban tudható, áttörhetetlen falak és zárrendszer mögött. Azt tudni kell, hogy ez egy alsókategóriás széf, így nagyobb értékek tárolására alkalmatlan! Igazából csak az alkalmi tolvajok ellen véd…

 

Mit lehet tenni, ha meghibásodik a széf?

 

A széfekbe vetett bizalmunk ugyanakkor sajnos egész könnyen meg is rendülhet, ha a szerkezet nem működik tökéletesen. Mi van akkor, ha a kód nem nyitja ki a zárat? És hát ki emlékszik már, hogy hova kerültek annak idején a helyes kis pótkulcsok, melyekkel szintén nyitható lenne a széf ilyen esetekben. Értékeink az ilyesféle hibák és meghibásodások miatt tőlünk is könnyen elzáródhatnak, ilyenkor pedig jön a pánik, hiszen egy széfet azért mégiscsak elég nehéz kinyitni a zárrendszer hibája vagy a kulcs hiánya esetén. Pedig eddig pont, hogy ez adott biztonságérzetet. 

A széf feszegetése semmiképpen sem jó megoldás, hiszen ha így nyitható lenne a zár, akkor a betörők elől sem jelentene nagyobb védelmet, mint a kétségbeesett tulajdonosoktól. De ne aggódj, nem megoldhatatlan a probléma! A széfszakértők csapata mindent tud a széfekről, amit csak lehet, és gond nélkül kinyitja neked értékeid őrzőjét!

 

Homesafe kinyitása garantáltan sérülésmentesen

 

A széfnyitás során különösen fontos, hogy a beltartalom teljes épségben túlélje a műveletet. Ez persze nem is kérdés. Ennél a széftípusnál a beépített zár fajtájától függ, hogy kinyitható-e sérülés nélkül. Ha nem akkor a zárszerkezetet kell megrongálnunk, hogy kinyíljon…

 

Miért minket válassz a homesafe kinyitására?

 

  • Mert az elmúlt évek során számtalan széfet nyitottunk ki sikerrel, a tulajdonosok legnagyobb megelégedésére.
  • Mert garantáltan sérülésmentesen dolgozunk, így az értékeid és a széfed is túl fogják élni a széfnyitást.
  • Mert mindvégig jelen lehetsz a művelet során, tudjuk, milyen kiszolgáltatott érzés hagyni, hogy egy idegen matasson a legféltettebb értékeid között. 

Mikor hívj minket?

 

  • Ha meghibásodás miatt nem nyílik a széfed
  • Ha elfelejtetted a kódot
  • Ha a széfnyitás során bármilyen apróbb rendellenességet tapasztalsz (például kicsit szorul az ajtó, nyikorog, vagy recseg a zár)
  • Ha nem tudod bezárni a széfet
  • Ha minden rendben van, de szeretnél egy időszakos karbantartást, hogy ez a jövőben is így maradjon!

 

Ha profi széfnyitásra van szükséged, csak egy karnyújtásnyira van a segítség. Tárcsázd központi számunk bármilyen kisebb-nagyobb hiba esetén, hogy belátható időn belül ismét biztonságban tudhasd értékeidet!

Mindegy, hogyan zárult be, mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95