Hogyan zajlik a számkombinációs széf kinyitása?

számkombinációs széf kinyitása

Számkombinációs széf kinyitása

 

Elfelejtetted a széfhez tartozó titkos kódot? Vagy a kód stimmel, de a széf mégsem nyílik? Számkombinációs széf kinyitása kapcsán hívd a széfszakértőket!

 

Az elpusztíthatatlan értékmegőrző: a széf

 

Mennyire biztonságos egy széf? Ha hiszed, ha nem, egy jó minőségű trezor extrém helyzetben is állja a sarat, sőt, akár egy atomrobbanást is túlél! 1945-ben a Hirosimai atombomba becsapódásának helyszínétől csupán 360 méterre található széf állta a sarat: nem nyílt ki az ajtaja akkor sem, mikor a bomba becsapódott. Az atombomba pusztítását, és az azt követő tűzvészt a bank épületéből egyedül az amerikai Mosler cég által gyártott széf úszta meg. Sértetlenül megőrizte a tartalmát: készpénzt, részvényeket, dokumentumokat. 

A tulajdonosok gyorsan visszakapták a széf tartalmát, bár arról már nem szól a fáma, hogy a megfelelő számkombináció birtokában jutottak hozzá, vagy a széfet fel kellett törni hozzá. Egy ilyen eset után persze az ember nem őrizgeti a sugárzásnak kitett széfben a holmiját, ezért lényegtelen volt, hogy a nyitás során szerez-e további sérüléseket a trezor, de ha hétköznapi helyzetről van szó, ott igenis fontos a roncsolásmentes nyitás. 

 

Számkombinációs széf kinyitása roncsolásmentesen

 

Elfelejtetted a számkombinációt? Felírtad valahova, de nincs meg a papír? Meghibásodott a rendszer? Ha sokadik próbálkozásra sem nyílik ki a széfed, akkor jobban teszed, ha szakembert keresel! 

Kollégáink a nap 24 órájában állnak rendelkezésedre, és készséggel fogadják hívásodat. A megfelelő céleszközökkel és szakértelemmel csak nagyon ritka az olyan esetek száma, amikor a széf sérülést szenved. Ha hozzáértő kezek veszik kezelésbe a széfed, akkor nem kell egy új széfre beruháznod. Ha a Széfszakértők csapatát hívod, akkor abban is atombiztos lehetsz, hogy az értékeid hamarosan újra szabadon hozzáférhetőek lesznek.

 

Számkombinációs széfed bízd a Széfszakértőkre

Speciális eszközökkel dogozunk. Vannak olyan elektronikus eszközök, amik akár ki is forgatják a számzár kódját, vagy manuálisan keressük meg hosszú órák alatt, de akár fúrás nélkül.

A számkombinációs széf nyitása a főváros területén 1 órán belül, az ország bármely más pontján néhány órán belül lehetséges. Amellett, hogy gyorsan kint is vagyunk, korrekt árakkal, hatékonyan, nemzetközi viszonylatban is elsőosztályú kollégákkal dolgozunk. Számos referencia bizonyítja, hogy pontosak, precízek, megbízhatóak és körültekintőek vagyunk. Ha nem nyílik a széfed zárja, akkor tárcsázd gyorsan ezt a számot:

+36 20 575-1595

Sürgős esetekben néhány perc is számíthat, és az sem árt, ha tudod, egy olyan csapatot keresel fel, akik sosem mondtak vissza egyetlen megbízást sem. Ritka, mint a fehér holló? Előbb hiszel az ufókban, mint egy ilyen csapatban? Meg fogsz lepődni a hatékonyságunkon. Ha ma problémád adódik, megoldjuk, s holnap már te is egy leszel az elégedett klienseink közül!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95