Comsafe kulcsszéf nyitása, mit csinálj, ha nem jó?

Comsafe kulcsszéf nyitása

Ötletek, és megoldások a Comsafe kulcsszéf nyitására

 

Mit jelent pontosan a kulcsszéf? Miért ajánljuk a Comsafe kulcsszéfeit? Hogyan vigyázz rá, mit kell tudni a karbantartásról – és mi a teendő, ha mégis elromlik? Válaszok a cikkben!

 

Mikor lehet szükséged kulcsszéfre?

 

Ha hosszabb ideig nem tartózkodsz a házadban, és esetleg betörnek hozzád, az hatalmas katasztrófa. Ennél már csak az a nagyobb baj, ha a betörő az értékeid mellett magával viszi a kocsidhoz, nyaralódhoz, egyéb ingóságokhoz és ingatlanaidhoz tartozó (pót)kulcsokat, így tovább folytathatja a kifosztásodat.

Kulcsaid, pótkulcsaid is akkor vannak biztonságban, ha elzárva tartod őket, amire a legtutibb megoldás egy kulcsszéf. Ha tehát a nincsenek különösebb, nagyobb értékű elzárandó dolgaid, ezért nincs nagyobb trezor a házban, de a kulcsaid biztonságban akarod tudni, akkor érdemes beruházni egy ilyen szerkezetre. 

Akkor is hasznos lehet egy kulcsszéf, ha hosszú időre kell elmenned. A kulcsszéfet a lakás vagy a ház egy külső pontjára is felszerelheted, és kóddal láthatod el, amit megadhatsz a szomszédoknak, barátoknak, így bejuthatnak a lakásodba, amíg távol vagy. Akár a növényeidet locsolják meg, akár vészhelyzet – például hirtelen csőtörés – esetén kell gondoskodni a bejutásról, a kulcsszéf segítségével csak az illetékesek jutnak a kulcsaidhoz! 

Digitális nomád vagy? Lakáscserére adtad a fejed? Kiadnád az ingatlanod? Akkor szerezz be egy kívülre is felszerelhető, praktikus és biztonságos kulcsszéfet, ami sokkal észszerűbb megoldás, mintha egy muskátlicserépben, vagy a bejárati szőnyeg alá rejtenéd el a kulcsodat. 

Általában véve jobb félni, mint megijedni. Érdemes élni a modern technológia nyújtotta lehetőségekkel, hiszen ezek már nem a régi szép idők, amikor még az ajtókat se nagyon zárták, mert egyszerűen nem volt mitől félni….

Mi a tapasztalataink alapján a Comsafe kulcsszéfeket ajánljuk, mert megbízható, minőségi megoldást nyújtanak az összes fenti problémára.

 

Ha kulcsszéfeddel gond akad…

 

Persze arra nincs garancia, hogy ne hibásodjon meg a kulcsszéf. Mint minden más biztonságtechnikai szerkezet, ez is egy bonyolult és érzékeny rendszer, ahol akadhatnak gondok. 

Amennyiben a megadott kódnak nem engedelmeskedik a szerkezet, nem kell kétségbeesni: a Széfszakértők csapata a széfek ezen típusához is ért. A Comsafe kulcsszéf gondos kezekbe kerül, ha a mi szolgáltatásunkat választod, bármilyen probléma is merül fel vele kapcsolatban. 

De jobb a bajt megelőzni: érdemes rendszeresen egy rutinellenőrzésnek is alávetni ezeket a szerkezeteket, amelyek kiküszöbölhetnek bizonyos kellemetlenségeket. Zárspecialista kollégáink átnézik, kitisztítják a Comsafe kulcsszéfed zárját, ellenőrzik, hogy minden megfelelően működik-e, kicserélik az elemet, ha szükséges, így biztos, hogy nem fog a legrosszabbkor cserben hagyni.

Nyugodtan ránk bízhatod a feladatot akár távolról is, a megbízás során minden előírást betartva járunk el, igy nem fordulhat elő, hogy a kulcsszéf kulcsa rossz kezekbe kerül. A tulajdonosi dokumentumokkal igazolhatod, hogy jogszerűen igényled a szolgáltatásunk: kollégánk csak ebben az esetben fogja kinyitni, megjavítani a zárat, tehát illetéktelenek hiába is kérnék a segítségünket…

Talán kevesen tudják, de bal alul a felirat lepattintható műanyag, ami alatt egy rejtett kulcslyukat találsz, itt ún. keresztkulcsos nyitási lehetősége van. Ez egy hosszú rúd alakú kulcs a végén mintázattal, arra az esetre, ha lemerülne az elem, vagy elromolna az elektromos nyitás.

 

Comsafe kulcsszéf kinyitása a Széfszakértőkkel

 

  1. Hívj fel minket, ha nem nyílik (vagy ha időszakos karbantartást szeretnél, megelőzendő a hasonló gondokat). 
  2. Házhoz megyünk, Budapesten 24 órán belül a helyszínen vagyunk
  3. Korrekt árakkal dolgozunk
  4. A legjobb, legmodernebb céleszközöket és programokat vetjük be
  5. Tapasztalt kollégáink nemzetközi szinten elismertek
  6. Garantáljuk a roncsolásmentes nyitást
  7. Minden kérdésedre szívesen válaszolunk, tanácsokkal látunk el Comsafe kulcsszéfeddel kapcsolatosan
  8. A záron keresztül roncsolás nélkül tudjuk kinyitni.

Számíthatsz ránk a Comsafe kulcsszéf karbantartása, rutinellenőrzése, javítása kapcsán is! Keress minket, mert

mindegy, hogyan zárult be, mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95