Hogyan zajlik a Burg Wachter széf kinyitása?

Burg Wachter széf kinyitása

A minőségi Burg Wachter széf kinyitása

 

Mit vársz el egy széftől? Megbízhatóságot? Magas minőséget? Kiszámíthatóságot? A Burgwatcher márka ezt mind megadja, azonban még a legjobb dolgok is elromolhatnak egyszer, és lehet, hogy gondot okoz a Burg Wachter széf kinyitása. Mutatjuk, mi ilyenkor a teendő!

 

Mindenki másképp csinálja!

 

Habár a széfek rendeltetése többnyire ugyanaz, mégis számtalan igénynek kell megfelelniük. Tűzállóság, kis vagy nagy méret, elektromos vagy mechanikus? Hogy kinek mi a legfontosabb, az már igen eltérő, mégis a Burgwatcher széfek sokaknak jelentik a megnyugtató biztonságot. Azonban még a legprofibb szerkezetekbe is néha hiba csúszhat, így jól jön ezekre az esetekre egy megbízható segítség. Szakszerű kezek segítségével megelőzhetőek vagy könnyen megoldhatóak a nagyobb károk, mint a kulcs beletörés, az elektronikai meghibásodás, vagy a törés.

 

Burg Wachter kulcsos széf

 

Mitől romolhat el egy széf?

 

Hiába egy nagyon jó márka a Burg Wachter, ő is gyárt különféle minőségű széfeket. Az olcsó lakosság számára pár 10. 000 Forintért megvehetőek nyilván gyengébb kivitelűek minden szempontból. Ezek nyilván az apró értékek tárolására lettek kitalálva. A magas biztonságú széfjeik viszont igazi profiknak való.

Számtalan dolog okozhat átmeneti, vagy tartós meghibásodást: az egyik leggyakrabb, hogy a zsebedben lévő kulcspiszok bekerül a zárba, idővel gyűlik, gyűlik, majd egy ponton már annyi halmozódik fel, hogy nyithatatlanná válik a széf.
Az is lehet, hogy megfeledkezel az elemcseréről, így teljesen lemerül a PIN terminál, és nem tudod beütni a kódodat.
Ha valaki megpróbálta feltörni, (és remélhetőleg nem sikerült), akkor is valószínű, hogy megrongálta a zárrendszert, és nyithatatlanná vált a széf.

Szintén gyakori az emberi mulasztás is: elfelejted a kódot, vagy elveszíted a kulcsot.

A Széfszakértők csapatánál fontos, hogy mi nem hibáztatunk senkit, nem fogunk az orrodra koppintani, hogyan hagyhattad idáig fajulni a helyzetet. Egyszerűen csak jövünk, és megjavítjuk a széfed.

 

Lehetséges kulcs nélkül a Burgwatcher széf kinyitása?

 

Kulcs nélkül, kód nélkül igen. Szakértelem nélkül nem, hiszen a széfeknek pont az a lényegük, hogy ne adják könnyen a tartalmukat. Fontos ezért, hogy ne feszegesd, ne erőltesd, és végképp ne ess neki se lángvágó, se flex segítségével. Ezekkel ugyanis nem biztos, hogy ki tudod nyitni, viszont az tuti, hogy egy életre tönkreteszed, és vehetsz újat, ha biztonságban akarod tudni az értékeidet.

Ha viszont szakértő segítséget hívsz, akkor szinte 100%, hogy úgy tudjuk kinyitni a széfed, hogy az utána használható marad. Feltéve, ha a DIY módszerekkel nem rontottál rajta…

Akkor is hívj minket, amikor még nincs baj!

Ha már ott állsz a széf előtt, kezedben a kulccsal és nem segít semmi, akkor csak egy telefonhívás, és már indulunk is hozzád. Országszerte bárhova kimegyünk, Budapest területén belül ált. pár óra alatt ott vagyunk.

Ha viszont épp nincs semmi gond, akkor is megér egy telefont a dolog, a széfeknek ugyanis – az autókhoz, légkondikhoz, vagy bármilyen más eszközhöz hasonlóan – időnként szükséges egy karbantartás, tisztítás, átnézés, hogy mindig tökéletesen működjön. Mentsd el a számunkat, és hívj ki minket legalább évente egyszer!

Mindegy, hogyan zárult be, mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95