Széfnyitás Budapest vonzáskörzetében

széfnyitás Budapest

Hogyan zajlik a széfnyitás Budapesten?

 

Ha a széfed még előtted is zárva marad, ne aggódj! Széfnyitás, vagy trezornyitás Budapest bármely kerületében. A fővárosban seperc alatt a helyszínen vagyunk, roncsolásmentesen nyitjuk beragadt széfed: ha gondod akadt, hívd a Széfszakértőket!

 

A széfnyitás művészet?

 

A filmekben minden olyan egyszerűnek tűnik, a betörők a legbonyolultabb széfet is feltörik pillanatok alatt. Ha a széfed zára megmakacsolja magát, alighanem neked is az az első gondolatod: ezt te is meg tudod csinálni.
Mi viszont nem ajánljuk!

 

Egy széf roncsolásmentes kinyitásához szakavatott kezek kellenek. Ha igazán biztosra akarsz menni, nem lakatost kell hívod, hanem olyan speciális szakembert, aki a széfes lockpickingre, avagy  a széfek manipulációjára szakosodott.

Kollégáink közel 10 éves tapasztalattal a hátuk mögött hárítják el a mindennaposnak számító széfbaleseteket: a legjobbat hozzák ki a beragadt zárból, vagy a betörő által megrongálódott eszközből. A legmodernebb céleszközökkel és technikával állnak neki a folyamatnak és teljeskörű tájékoztatást tudnak adni számodra arról, hogy a tulajdonodban lévő széfnek mik az egyedi jellemző jegyei, melyek azok a hátrányok és előnyök, amelyekkel tulajdonosként számolnod kell a továbbiakban, mire kell vele kapcsolatban figyelned, hogyan kell eljárnod vele a karbantartás során, hogy ez többet ne ismétlődhessen meg. 

Munkatársaink beszélnek a széfek nyelvén, ismerik a zárspecialista szakma eljárásainak és a hozzá tartozó szaknyelv csínját-bínját, de ahhoz is jól értenek, hogyan fordítsák le érthetően a folyamatokat és a fontos tudnivalókat a széfnyitás terén bajbajutott tulajdonosok számára.

 

Akár egy órán belül ott vagyunk a széfnyitásnál Budapesten

 

Érthető, hogy felteszed magadnak a kérdést: mitől tud többet a Széfszakértők csapata, mint más széfspecialista?

Miért válasszam éppen őket, miért ne bízzam másra a széfnyitást?

A válasz egyszerű: Ha a széfnyitás Budapest területén okoz problémát, akkor a megkereséstől számított egy órán belül kint vagyunk a helyszínen. Ezt kizárólag mi garantáljuk neked: legyen szó a belvárosról, Ferihegyről vagy Óbudáról, mi ott termünk, mint a villám. Nem teszünk különbséget kerületek között, a főváros területének bármely pontjára ugyanolyan gyorsan kiszállunk és orvosoljuk a problémát. 

Ha vidéken akad gondod, mert a nyaralód bútorszéfje ragadt be, vagy a nagymamád elvesztette a kulcsát a miniszéfjéhez, akkor se feledkezz meg a telefonszámunkról: egy kicsit több időbe telik majd, de az ország bármely pontjára kiszállunk, ha gond van! 

2 dologról azonban nem szabad megfeledkezned: 

  1. a tulajdonjogod igazolni kell papírokkal
  2. a részletes telefonos egyeztetés során nem tudunk atombiztos árat mondani, csak saccolni tudjuk a költségeket. A helyszínen, amikor mi magunk is felmértük a helyzetet tudjuk véglegesíteni az ajánlatot.

Extra tipp kezdő széftulajdonosoknak – hogy ritkábban kelljen minket hívni

 

Ha a széfed kulccsal nyílik, a kulcsot tartsd egy, a széfkulcsok számára kifejlesztett, speciális bőrtokban, így megkímélheted magadat attól, hogy szakembert kelljen fizetned. Ha ugyanis a kulcsot közvetlenül többször is zsebből vagy táskából vetted elő, akkor könnyen meglehet, hogy összeszed annyi koszt, hogy eldugítsa a zárat. A piszok folyamatosan belekeveredhet és összetömörülhet a zárban, úgy, hogy végül az meghibásodik. 

Ha nem sikerült megelőzni a bajt, orvosolni már ne akard egyedül. Az ilyen alapprobléma igen gyakori, és rutinmunka a baj orvoslása – de kizárólag széfspecialistáknak. Ne okozz nagyobb galibát, ne próbáld meg teljesen egyedül kisakkozni, hogy mi a hézag. Keress meg minket: széfnyitás Budapest teljes területén, gyors, hatékony, precíz, megbízható szakemberek, modern eszközök és korrekt árak. Ez a széfszakértők csapata.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95