Mi a teendő elfelejtett széf számzár esetén?

Elfelejtett széf számzár

Van-e házi praktika, elfelejtett széf számzár esetére?

 

Az életünket csupa számsorok keretezik, a legtöbb esetben rutinszerűen beugranak, tudjuk őket fejből. Ilyen szám lehet a TAJ kártyád, a személyi igazolványod, a bankkártyád száma, vagy az adóazonosító jeled. Vannak azonban olyan létfontosságú számok is, melyek csak néhányunk életében jelennek meg, de komoly gondot okoznak, ha kimegy a fejünkből: ilyen például a széf számzára. Mi a megoldás az elfelejtett széf számzár esetén?

 

Napos csibe vagy vén róka: széftulajdonosként egy a gondod

 

A megoldást a Széfszakértők hozzák el neked: ne pánikolj, dőlj hátra a karosszékben, és olvasd el blogbejegyzéseinket. Hasznos tippeket találsz, ha friss széftulajdonos vagy, de akkor is, ha még a második világháborúból örököltél meg egy masinát: mindkét esetben olvashatsz itt újdonságot.

Számos olyan szituáció van, amely kapcsán első pillanatban arra gondolhatsz, hogy lehetetlen megoldást találnod a bajra. Pedig ha kezedben van egy jó szakember elérhetősége, az a legkülönbözőbb slamasztikából húzhat ki téged, és juttathat hozzá értékeidhez akár néhány órán belül is. 

Mindegy, hogy széftulajdonosként napos csibe vagy, vagy vén róka, mindenképp érhet meglepetés. Váratlan helyzetek és szituációk, stressztől terhes életszakaszok miatt bárkivel előfordulhat, hogy kihagy az agya, felmondja a szolgálatot a memóriája és egyszerűen nem tudja felidézni azt a számsort, ami a széfhez tartozik. 

 

Nem írtad le egy cetlire, nem mentetted el egy jegyzetbe, nem mondtad el senkinek?

Vagy az sincs meg, hogy hova firkantottad fel azt a széf számzár titkos számot?

 

Ha nem voltál elég körültekintő és nem bíztál meg semmiben, akkor sem kell széfed épségétől tartanod: mi roncsolásmentesen kinyitjuk neked egy modern technikai eszköz segítségével a széfedet. Reméljük, hogy a mi elérhetőségünket könnyen fel fogod lelni a tárcádban, vagy elmentetted a telefonodba:)

Ha pedig éles helyzetben kerestél rá a segítségnyújtásra, és mindenki örömére a mi cégünk nevét dobta ki a google, akkor íme, elmondjuk neked, hogy fogsz újra vagyontárgyaidhoz hozzájutni.

 

Elfelejtett széf számzár: mi történik, miután felhívtad a szakembert?

 

Kollégánk rövid időn belül ki fog érkezni, és valószínűleg még aznap megoldódik a problémád. Neked az a feladatod, hogy a telefonban egyeztetés alatt pontosan elmond, milyen típusú széfed van, mi a probléma vele, és megadd a pontos címed.

 

Amíg várod a szakembert, feltétlenül keresd elő a széf papírjait, amelyekkel igazolod, hogy a te tulajdonod. Ezután mi speciális eszközökkel a zárat manipuláljuk, amíg ki nem nyílik, vagy elektronikus eszközöket használunk, vagy egy speciális anyagot bejuttatva nyitjuk ki a széfet. Ha kizárólag az elfelejtett számzár a gond, akkor a felnyitása akár roncsolásmentesen is megtörténhet. A szakemberünk eszköze felismeri, dekódolja a számsort és kinyitja a zárat. 

Ezt követően a szakember kiállítja a számlát és rendezitek a költségeket. 

Bármi gondod adódik is a széfeddel, a legkorszerűbb technikai eszközökkel, külföldi tapasztalatszerzéssel, számos elégedett ügyféllel rendelkező csapatunk megoldja azt neked.

Nincs az a helyzet, amikor a széfed ne tárulna fel, és csak a legvégső esetekben alkalmazunk roncsolásos széfnyitást. Fordulj hozzánk bizalommal, az országban mi érünk a leggyorsabban a helyszínre, ráadásul az áraink is igen méltányosak!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabo Denes

Hívj most! 06 20 575-15-95